Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #743 Demise vlády

2012-03-16 14:26

Petici jsem podepsal, protože se domnívám, že je to jedna z mála možností, jak vyjádřit nesouhlas.
Všichni víme, že současná vláda rozhoduje v mnoha věcech špatně, ustanovuje do vysokých funkcí lidi bez odbornosti a bez životní moudrosti, špatně hospodaří s našimi penězi.
O tom by se dalo popsat stohy papíru. Teď se navíc projevila snaha ututlat skutečné problémy - tedy neinformovat o tom, co národ vyjadřuje třeba formou demonstace. Mám za to, že potřebujeme akci zopakovat a to s vyšší účastí.
Co je však otázka, na kterou neumím odpovědět - a poněkud se odpovědi bojím - je, zda se v naší zemi najdou bezúhonní, poctiví a spravedliví lidé, kteří budou ochotni přijmout odpovědnost veřejných funkcí a vést Českou zem lepším směrem. Mám totiž obavy, že je celý systém nastaven tak, že se otevírají příležitosti nepoctivým a necharakterním lidem. I proto bych si dovolil označit vaše polemiky o vulgarismech (zda ano, či ne) za nevhodné. To je přece samozřejmé, že můžeme svůj názor s jistou hrdostí prezentovat i slušně, nebo ne? Čím bychom se pak lišili od těch, které kritizujeme? Proto se raději zaměřme na to, o co tu skutečně jde. Nechceme si nechat celou Českou zem doslova rozkrást před očima.
S pozdravem,
E. Holát