PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
chde lidi hladuji, |
/ #1029 Re:2012-03-19 21:12všechny jsou to zlodieji,a pořadny, oni mysleji jen na svuj řaludek ,aby mneli oni co nejvyc peniez pro sebe, aby neumřeli hlady tak museji ořebračyd chude lidi,a museji zaplatit chude lidi jejich dluhy co jim zmyzely z pokladny,tak mi musime nato dopůacet,,,, proto vše zmrazej,oni maji 250 000, miesične, a mi mame jen 3500, miesične, mi musime hladoviet oni nemuseji,maji všechno naco si zpomenou,,dost trpyme hlady a ešte naz museji ořebračit ešte vyc,jen aby oni nepšyšli o sve 250 000, kč,co maji na miesic, jim se dobře řije, kdyš maji dost peniez,,mi budeme stahovat opazky a oni budou povolovat, protoře budou slnie nasyceny, a nebudou hladoviet jako mi hladujeme,,tahle vlada zniči cely sviet, a ořebrači i toho nejvietšyho řebraka o všechno,,,, všechny si tam rozumneji dobře, to jenom pšed nami na sebe utočeji, jen schvalnie,aby lide řekli ře se naz zastavaji naz chudych,ale všechny jsou ztejny do jednoho pytle,,ja nevieřim ani jednomu,,, nykdy uš dobře nebude v ,čr,jeto čim dal horšy se všym,,nevieřte jim ani slovo ,oni lřou,oni delaji ale pro sebe dobře , pro naz ne,za komunizmus jsme platili najem z elektšynou, 800, kč, a ted platime 10 000,a za piet tisic človiek nekoupi nic, jen se slibuje, a oblbujou lidi, ře bude lip, nevieřte jim uš nic,,, uš nykdy dobře nebude, budeme umyrat hlady,,budou vyce bezdomoucu, bude se vyc krast,ja se nedyvym lidem, kdyš nemaji co jist, ře kradou,,co maji podle vaz dielat, kdyš nemaji pro dieti jidlo,,vam jeto jedno, vy mate dost peniez na jidlo, a mate nabyte konta ve švycarsku, kdybi chleba stal, 300, tak vy ho loupite v pohodie, ale mi ne,,,vy nepomuřete chudym lidem, ale vy pomahate sobie, aby ste mneli moc peniez pro sebe ne pro naz,,ubyrate chudym penize, davate jim podpory, a ešte museji odpracovat hodyny,a tydne se museji hlasyt na pošte, fuj toje ostuda velka,jen aby si lidi nepšyvydielali,a z čeho maji ty lidi řyd,kdyš hladuji kařdy den, a vam jeto jedno, ře hladuji, co to mate za srdce ,to ja nechapu,,kařdy tam vymyšlite tvrde zakony ,na chude lidi, jen abyste se tam udrřely, jen aby ste nepšyšli o sve funkce a o penize velke, co mate,na miesic,chude lidi hazyte do hladomoru, i kdyby umřeli hlady tak vaz nezajima, vaz zajimaji jen sve penize,nic vyc,, lidi vam uš nevieřej, uš toho bylo všeho dost,,je konec, z lhanim,, |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
487 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
263 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
217 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4066 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
150 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
523 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
119 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17017 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
94 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2087 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
33 Vytvořeno: 2024-11-14