Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1043

2012-03-27 10:54

Dělá se mi až špatně, kam to dotáhly vlády od revoluce. Živě si pamatuji, jak nám veliký ekonom pan Klaus sliboval, že do dvou let doženeme západ. Poté odstartoval privatizaci a tím umožnil dnešním multimilionářům a miliardářům beztrestně rozkrást majetek , který patřil celému národu. A dnešní hraboši se snaží najít skulinky a rozkrást zbytek. Kam se poděly miliardy z účtu na penze , které pan Topolánek dovolil , aby se vyzvedly a rozházely? Dnes utahují důchodcům oprátku kolem krku věčným zdržováním a návrhem na zmrazení důchodů . Já vím , že to netrápí žádného z pánů z vysoké politiky ani naše poslance a senátory. Vždyť si přijdou měsíčně s náhradami na hodně přes 100 000,- . A z toho se jim budou vyplácet důchody !! A naše nepřizpůsobivé občany , ať bílé nebo tmavé , to také neděsí !! Vždyť se jim důchod vypočítá z průměrné mzdy !! Kdo z vás , drazí důchodci , kteří jste tvrdě pracovali v dělnických profesích celý život , má vypočítaný důchod z 24 000,- ?!!!!!!!!!!!!!! BYla bych moc ráda, kdyby se změnila politika tohoto státu a myslelo se více na ty miliony poctivě pracujících lidí. Ale mám obavu, že tento stát a politické strany jsou tak prolezlé mafií a korupcí , že je to už úplně jedno , kdo tam nastoupí . Za chvíli to bude opět při starém. Většina se bude snažit nahrabat v co nejkratší době , co největší majetek, aby zajistili sebe a svoje rodiny nejméně do desátého kolena. Ráda bych se mýlila ! Zkusit se to ale určitě musí!!!

Jarmila Iqbalová Brno