Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Bon

/ #1174 Jsem vlastenec a mám zemi českou rád a nechci se za ni stydět

2012-04-08 17:32

Budu velice stučný: Častý výrok této vlády je- JSME VLÁDOU ZVOLENOU VĚTŠINOU OBČANŮ KTEŘÍ NÁM DALI MANDÁT VLÁDNOUT V TOMTO STÁTĚ.(neví do jaké míry je tento výrok důvěryhodný, sami víme z jaké koalice se tato vláda skládá). Stát jsou občané této země a nevím zdali si to vláda uvědomuje, jestli ano tak by teď měla říct: ZTRATILI JSME U STÁTU U VĚTŠINY OBČANŮ DŮVĚRU AŽ 80% TUDIŠ TÁTO VLÁDA PODÁVÁ DEMISI. Neřekne to tato vláda bez donucení, proč ? Proto že neslouží většině občanům této země, tudiž ani ne státu, slouži sama sobě a určitým vyvoleným pro společný biznis. Myslim si že těch pár řádků stačí aby si každý osobně zamyslel co konkretně pro něho tato a předcházejíci vlády udělali a kde se strácejí peníze které stále chybí ve státní kase. DŮCHODY TYTO PENÍZE NESPOLYKAJÍ, IKDYŽ TO JE NEJEDNODUŽŠÍ A NEJČASTĚJŠÍ ARGUMENT TÉTO VLÁDY ! Na svojí neschpnost a toky peněz do černých dír vláda neukáže. To jsem se nezmiňil o lidech kteří žijí daleko pod lidskou sociálně únosnou hranici. Přemýšlejte jaké divadlo hraje vláda s obyčejným občanem kterého považuje za neschopného odhalit její nekalé úmysly ale to je jedna z více základních věcí ve kterých se vláda přepočitala a proto přidejte se na správné, spravedlivé združení Holešovské výzvy většiny občanů a pomožte zastavit rozjetou neschopnou vládní mašinerii !!!