ZA ZACHOVÁNÍ LEZECKÉ STĚNY ROŽNOV

Nepřihlášený uživatel

/ #33 Re:

2012-04-11 08:47

#26: Ředitel ZŠ 5. května -

Takže pane řediteli, děkuji za další lži...

ad1) odměnu chci pro všechny lidi, pracující pro stěnu, ale hlavně pro mého nástupce. Lezečtí instruktoři v ČR pracují od částky 200Kč a více. Já žádal částku nejnižší, a sice 200Kč/hod, COŽ BYLOPŘEDLOŽENO I STAROSTCE MĚSTA DOPORUČENÝM DOPISEM. Vaše lži ze mně dělají nenažrance, ale kdo z Vás čtenářů má mzdu takovou, že za ní nedojede ani do čtvrtiny cesty do zaměstnání autem? Už jen tím, že do práce dojedu, jsem v mínusu...

ad2) jestli považujete normální, že mám školní peníze posílat po lidech, kteří nemají se školou žádný pracovní vztah, nebo požadovat, abych si v rámci práce zadarmo postál ve frontě na poště, tak já ne. V době, kdy jsem ve škole, je, a byla i pracovnice účtárny. To, že nechce od nynějška peníze přebírat, není můj problém. Ale Vy se nezdráháte na mně kvůli tomu poslat policii

Jinak mně dojala rovnost Vašeho jednání - včera bylo dohodnuto, že Vám po stěně předám kasu (hurá), ale místo toho bylo nachystáno velké jednání, přišla na mně skupina 4 lidí. Proč např. o jednání věděla i paní Vičarová a já ne? Myslíte, že je profesionální být na jednání nepřipraven?