Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #1214 Re: Re: Re:

2012-04-11 15:38

#1212: - Re: Re:  

v jednom povedenym ceskym filmecku,i dneska hodne poucnym,prohlasil pan Polivka:"nectes a nevis",rec byla o slunci,ale jde to pouzit na vsechno:-).Kdybych mel udelat prednasku,bylo by to na moc stranek:-).Ale protoze jsme na internetu,poradim vam co googlovat,kdo ma zajem,dozvi se,kdo ne,zustane jen u kritiky ;-).Vygooglujte si nazvy: Illuminati,Bilderberg group,Trilaterial comission,Bohemian grove a NWO,prectete si o nicch co jen sezenete.Muzete zkusit i nejaky filmecky,pokud vim,jsou i na youtube ,nebo jinde k mani i s titulkama,napriklad: Money as debt,par filmu s nazvem zeitgeist,techhle veci je dost a dost.Poznate ze nase vlada byla je a bude jen sada kasparku,loutek,ktery vodi nekdo uplne jinej,nemuzou si delat co chtej,to jenom doma a s nama,takzvane soukrome,ale hlavni polivcicku musej varit podle navodu kterej dostanou rozkazem.A tim se dostavame k systemu,kterej neni nahodnej,ale dlouhodobe planovanej a presne rizenej,ke hre,kterou s nami hrajou jisty lidi a davaji ji globalne pravidla,ma svuj ucel a cil.Zajimejte se a uvidite spoustu dnes smysl nedavajicich veci v jinym svetle,puzzle se beze zbytku presne poskladaj a spousta veci se stane pcochopitelna a zavnete jim rozumet,ovsem podotykam,ze naladu vam to rozhodne nespravi,to je duvod proc ja delam to co delam a proc chci z nasi zeme udelat bastu,ktera nam misto komplikovani ten zivot zprijemni a vrazi nuz do zad tem kdo nas chteji ovladnout a stane se jak doufam prikladem pro ostatni staty aby udelali totez a dosahli jsme na svobodu a stesti vsichni..........proud