Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1374

2012-04-21 17:11

Lidé se konečně probouzejí. Kdyby nebylo mé artrózy, jela bych do Prahy také. Protože jsem sledovala průběh demonstrace v TV, viděla jsem i reakce sdělovacích prostředků. Když si na ČT 24 pozvala redaktorka politologa ODS z Olomouce, žasla jsem, komu to popřávají sluch a žasla jsem, co plácal. ODS prostě neslyší. Všichni demonstrující jsou dementní a nevědí, co chtějí. Prý nekonkrétní slogany. Bohužel jinak než po zlém to s nimi nepůjde!!! A měli by jak odbory, tak ostatní sdružení zdůrazňovat nejen demisi, ale také zaplacení škod, které napáchali. Přece lze jednoduše spočítat platy, které pobrali v době svého působení a zbytek majetku nekompromisně zabavit a sploatit jimi dluhy a škody, které nadělali. A Topolánek třeba ze svého vrátit to, co vybral z důchodového fondu. Když jsem dnes slyšela před demonstrací Kalouska, co ťápal za nesmysly v TV, tak bych ho v ten moment vypustila mezi ty lidi na Václaváku. Je to vůl a nehorázný bezostyšný darebák. Vůl nemyslím jako nadávku, ale jako ohodnocení jeho odbornosti. Protože jsou tam všichni takoví "odborníci", vypadá to jak to vypadá. A jestli u voleb zvítězí KSČM, měli bychom být hodně trpěliví a pomoci jim zachránit tuto zemi, protože to vůbec nebude jednoduché a budou začínat z ničeho. Destrukce je už tak daleko, že se bude muset začít od nuly. Nikdo nemávne kouzelným proutkem a nezmění to. Proto jsem proto, aby se těm darebákům, kteří to způsobili, sáhlo na majetky a zaplatilo se to, co způsobili. Ne že si odstoupí a klidu si budou žít jako prasata v žitě z našich peněz, zatímco my budeme s holými zadky splácet jejich dluhy a platit škody, které oni napáchali. A žádné PROMLČENO. A těm soudcům, kteří soudili všechny korupční kauzy a nic neodsoudili a neprokázali, těm by se mělo udělat totéž. Majetečky na to mají, mají se dobře z toho, jak vše zametají pod koberec a ještě ani jediného neodsoudili - ne tak, že ho zavřou, já ho tam živit nebudu, ale tak, že do koruny vše nahradí.