Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

stefi

/ #1672

2012-06-05 11:16

Reakce na trestní oznámení ze dne 4.6.2012, které podal pan Viktor Šantrůček z HK. Odesláno mailem dne 5.6.

Na vědomí: krcbu@mvcr.cz , piscb@mvcr.cz , podatelna@vsz.pha.justice.cz , podatelna@nsz.brn.justice.cz , posta@vlada.cz , posta@psp.cz , info@cmkos.cz , info@obcanskysnem.cz , redakce@halonoviny.cz , filip@psp.cz a další úřady a média.

Text: Pane prezidente ČR Václave Klausi, pane řediteli Policie Jihočeského kraje, pane Heřmane! Od roku 2001 jsem upozorňoval na porušování zákonů a nevyšetřování trestných činů z doby privatizace. Vždy v květnu roku 2010,2011,2012 jsem Vám pane prezidente ČR Václave Klausi napsal dopis, ve kterém jsem Vás žádal, abyste se distancoval od zločinů z doby privatizace a vyzval jste orgány činné v trestním řízení, aby konaly. Pane řediteli Policie ČR Jihočeského kraje, Vás upozorňuji již 2 roky na nezákonné jednání Policie v Českých Budějovicích. Jste spoluzodpovědný za současný stav věcí. Věřím, že trestní oznámení pana Šantrůčka z Hradce Králové uvedené dole od mým jménem není jediné . Doporučuji Vám dobrovolně se vzdát funkcí pro naprostou ztrátu důvěry občanů ČR. Moje dobrá rada. Udělejte to dříve, než bude pozdě. Ještě je tu jedna šance. Konejte okamžitě ve své pravomoci ve smyslu zákonů ČR! Václav Princ, České Budějovice