Odvolání Ing. Ivany Machovcové, ředitelky SVIŠ ve Valticích

Jaroslav Sojka

/ #98 Re: Pane Sojko

2012-07-13 11:41

#92: VB - Pane Sojko

Dobrý den všem,

reagovat budu, omlouvat se však v žádném případě. Znovu připomínám, že jsem jedním z mála, který se zde nebojí zveřejnit své jméno - protože pokud za něco bojuji a jsem o své pravdě přesvědčen, pak se za anonymitu internetu schovávat nehodlám.

Ozývám se a provokuji jen z toho důvodu, že je mi teskno z toho, že vyzýváte učitele k další činnosti i přesto, že ve chvíli kdy nasadili své krky (a o ty obrazně přišli - sam/a nejspíš víte, kolika z nich byla obnovena smlouva) je podporovala sotva stovka lidí. A přidávám se k Vašim počtům - i tisíc podpisů je málo. Ač angažován jen svým přesvědčením a přátelstvím s některými /bývalými/ členy učitelského sboru jsem pod petici sehnal nejméně patnáct lidí. Stačila jen chvilka na sociálních sítích a u mailu. Promluvit si s pár lidmi. Ano, úspěšnost mé snahy byla nízká, téměř ubíjející, neb sme češi a pštrosismus je naším národním sportem, ale povedlo se.

V mých řádcích nehledejte kritiku snahy, spíš jejího nedostatku a žel, také plače na špatných hrobech.

Bc. Jaroslav Sojka