Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #1822

2012-07-19 01:32

Delame co muzeme ,aby krev netekla,par dobrejch moznejch smeru "co potom" je rozpracovanejch i kdyz pozor na to,neni vsechno zlato co se trpyti.Navic kdyz ma bejt prevrat ferovej,jak to chceme,pak nejde dat nikomu hotovou vec,kdyz prece chceme,aby si lidi sami rozhodli a rozhodovali,podileli se na chodu republiky a nesli zodpovednost,kontrolu i rozhodovani s novou vladou,proto jsem zastance navrhu,konceptu,o kterejch se bude teprve rozhodovat,lidem patri pravo zhodnotit a rozhodnout.Nezapominejme ze je i dost tech,kdo pomoci zahranicniho kapitalu "takybojujou",ale samozrejme jen naoko,jejich snaha bude,aby si zapad nad nama udrzel kontrolu a banksteri a nejbohatsi dal vladli po svym.A EU,MMF,NATO a ostatni nas pekne dal tiskli a meli kontrolu a vliv.Aby se nam nepovedlo znovu vybudovat sobestacnej suverenni stat(to uz davno nejsme) a prohluboval se nas dluh,pres ten nas muzou ovladat.K vlade,myslim si,ze republika ma dost vlastencu,co chteji dobro vsech a tudiz maji predpoklady jit do vlady,ovsem za predpokladu,ze jim bude pomahat perfektni odbornej profesionalni management,pochopitelne placenej,tezko najdeme odbornika,kapacitu i vlastence v jednom;-).Ale proc dobre nezaplatit odborniky,to jsou dobre navratny investice,jen to zorganizovat,proto nemam strach o budouci vladu,tim spis,ze pak uz bude stat i vlastnit nase statni media a lidem vysvetlovat co jak a proc a pomahat jim poznavat pravdu a vysvetlovat situaci jaka je.Ovsem to vsechno za predpokladu uplne novyho systemu a organizace,je muj nazor,lepit stary nema cenu,potrebujeme pokrokovej novej system,ani nerikam demokratickej,protoze co se s demokracii deje je k placi.Potrbujem system lidskej,o lidech a pro lidi s zivotnima jistotama,az teprve pak budou fiinance,jako sluha,ne jako pan.Domnivam se,ze jsem snad na vetsinu veci za sebe odpovedel.Ted je jeste otazka,kdo to mysli tak jako ja:-))) a tak jako ja ,nechce urvat pro sebe.Kdekdo je soucasnym hanebnym svetovym systemem totiz za ty generace poznamenanej at chce nebo ne a je nas malo "probuzenejch".Protoze lidi jsou ovladany umyslnym vytvarenim strachu,falesnejch hodnota otroci penez,navic jsou umele zamestnavany vsim moznym,aby je nenapadlo premejslet o nepravostech ktery se dejou.To vsechno je treba si uvedomit.Je toho mnohem vic co je treba poznat,aby clovek pochopil celkovou situaci a co a proc se kde deje a kdo z toho ma uzitek,ale to vsechno jde dohnat a dovysvetlit,az budou k dispozici nase narodni media ktery budou pravdivy a prinosny,coz neni dnesni pripad. .......proud