Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #1840 Re: Re:

2012-07-20 13:57

#1839: - Re:  

Ja myslim presto vsechno,ze je dobra cesta,nenasilna,rychla abez spiny :-),da se nazvat jednim slovem. IGNORACE , jinak se ji taky rika obcanska neposlusnost,pripravme se na ni a aplikujme ji :-).Staci jen bejt rozumny,udelat si potrebny zasoby toho zakladniho co potrebujeme v kazdodennim zivote a pak uz jen na jistou,radeji co nejdelsi dobu ignorujme,banky,markety,benzinovy stanice,vsechno,co lze,zmrazme to,nechme to zajit na kurdeje,udelejme "run" na banky(vyber veskerej uspor ,zastaveni jejich pouzivani,zruseni kont,jako by neexistovaly).A pak si budte jistej,ze to bude narod,kdo napise pozadavky a zepta se,jestli uz staci,nebo ma dal pokracovat,zadnej problem.A vis dobre jako ja,ze ten cirkus by to tady srovnal se zemi a udelal misto vlade lidu a lidem,aby si postavili podle sebe to lepsi a zacli zit spokojeny zivoty,PENIZE a MOC je jejich krev,tepny,jakmile se jim pretnou,nemuzou to ustat za zadnejch okolnosti.Ovsem je treba se na to pripravit,kazdej z nas a uz mit hotovy koncepty toho lepsiho,nedopustit anarchii a neztracet cas!To je muj navod a jedina funkcni cesta,mirova,klidna a tristaprocentni.............proud