Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Nepřihlášený uživatel

/ #1917

2012-07-24 22:31

Mám dost české vlády, politiků, a všeho co se točí kolem daní a poplatků, my platíme aby politici měli kam sáhnout když si vymyslí své rozmary a potřebují je nějak uspokojit a realizovat tak sáhnou do státní pokladny kde lidi zaplatili aniž by měli jakoukoliv jistotu v lepší budoucnost, politici rozkradou, prodají a zmaří na co jen pomyslí a sáhnou, myslí pouze a jen na sebe a svá konta.
Zedřou kůži a svalovou hmotu s lidí, znám mnoho lidí s vrchních 10 tisíc i když já to štěstí nikdy neměla patřit mezi ně, ale i tihle lidé už šetří a nemají na to aby tak hýřili penězma a kdepak jsou ti obyčejní lidí co nemají ani na základní potřeby protože nemohou sehnat práci, co nabízí trh? Obchodní zástupce čeho? Chodit a telefonovat a obtěžovat slušné lidi a zase je ždímat? Oblbovat! Tohle dovoluje vláda čr, a nejen to. Jenže na to má žaludek jen pár vyvolených. A většina lidí dře bídu, chci přispět podpisem k lepší budoucnosti. Snad se to povede, nikdy za 43 let jsem se neměla dobře, dočkám se toho někdy že nebudu muset přemýšlet jestli budu mít peníze na příští týden, nebo na zítra na to abych koupila alspon suchý chleba a brambory? Lidí prosím spojmese. konečně pro naší lepší budoucnost a pro lepší budoucnost našich dětí !!! Děkuji