Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

cesar

/ #2036 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-08-16 20:40

#2031: - Re: Re: Re: Re: Re:

zákony vytvářet ne sám-třeba i s tebou chceš odstraňovat překážku číslo 1 oba víme co to je a koho se týká-chceš to učinit sám?a s těmi 23.léty ja si myslím že to začalo o málo později v době kdy se rozpadla naše vlast to je 1.1.1993 po té nastartoval pan klaus privatizaci atd...sem schopný se připojit k věcným rozhovorům zatím jen po netu ale čas kvapí a věci se mění dnes a deně přicházím  do kontaktu se spousty spoluobčanů a slyším jen vidle defenestrace či popravy ale po delších rozhovorech se ukazuje že mění názor-jen je jim třeba říct že je tu úplně jiná cesta ta pro nás pro všechny lepší"mírový proces"s těmi co zapříčinili pozvolný kolaps našeho státu.tu a tam nějaká ta "rozkradena korunka česká-korupcička-aferečka"dost na ten proces ve kterém je třeba vše objasnit a potom zůčtovat to je jednoduché kdo za čím stál třeba zmíněný statní dluh tuším už skoro k 2.biliónů kaček nebo si myslíš že ho budem platit sami???to je moje vize a nejen moje prostě ať si ho zaplatí ti co ho napáchali to je fér ne???a hlavně se mi nepokoušej namluvit že to nepůjde jen male děti nejdou jen se batolí a stejně se pak postaví a jdou:-)