Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

proud

/ #2107 Re: Re:

2012-08-30 12:01

#2106: - Re:  

tohle riziko si samozrejme uvedomuju,ale kdyz ho zvazuju se vsema ostatnima,vychazi mi jako nejrozumnejsi reseni prave tohle.Jakej smysl ma hnat do revoluce "bezduchy stado"?Komu to prospeje? Zase jen par "vyvolenejm"? To je prece to,ceho se chceme zbavit a zit plny zivoty.Plnej zivot muze zit ten,kdo si ho uvedomuje,a pouhej "konzument" si ho docela urcite nedokaze uvedomit v cely krase a velikosti.Dalsi riziko je spontanni vybuch kterej sice smete spatnej system a vladu,ale nic vic nedokaze,krome krveproliti a vriskotu po cizich vojskach ,ktery tu udelaj "definitivni" poradek a nadelaj z nas otrocky kusy masa navzdycky.A pekne nam vratej Rotschilda otrokare se vsim co tahle stvura reprezentuje,to vidime nakonec v celym svete uz hodne let.Takze jsem zvolil,co jsem zvolil,vychovany lidi z vlastniho presvedceni a rozumu,hodlam k tomu davat jen podnet,ne je sekyrovat a delat neco jako "vudce".Protoze nejcennejsi je to,na co si clovek prijde prakticky sam.A vlastenectvi s moralkou jsou k dobrymu statu zakladni predpoklady.Je cas se zmenit v tom dobrym slova smyslu a zmenit celej svet,a to muzou udelat jen obycejny lidi,bez nich nejde nic,ani to dobry,ani to spatny.A pro ne vsechny to tady vsechno kolem nas existuje,jen s tim umet spravne hospodarit...........proud