Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

JHR

/ #537 Re: VOLIL JSEM KSČM!!!

2012-11-15 15:56

#497: TOMÁŠ KOTT - VOLIL JSEM KSČM!!!

Naproto souhlasím, ti studenti kteří neznají základní principy demokracie by se nad sebou měli hluboce zamyslet. Mě je jen 26 let a od doby kdy mohu volit, jsem své právo rozhodovat o tom jací lidé a za jakou stranu mě budou zastupovat, nezahodil a vždy jsem svou zodpovědnost občana naplno využil, osobně by mě tedy zajímalo kolik z těch, co dnes mají problém s úspěchem komunistů v krajských volbách, k těmto volbám skutečně přišly? Pokud se mě někdo ptá, koho jsem volil? Tak odpověď je jasná, jedině KSČM! Tato strana je naprosto demokratickou a zodpovědnou organizací poctivě hájící jak levicové hodnoty, tak zájmy většiny občanů v této zemi. Její cíle a hodnoty jsou naprosto legitimní a v souladu se zákony a ústavou České republiky.

Na tom nic nezmění ani ten nejprimitivnější a nejvíce nenávistný antikomunismus šířený prostřednictvím zfanatizované mládeže, která ještě nic neví o životě a nechá sebou jen uboze manipulovat propagandistickými nesmysly ze strany svých pravicově smýšlejících profesorů. Bylo by  velice hezké kdyby v sobě nalezli tolik odvahy aby si dokázali vytvořit na daný problém vlastní názor a zapojili naplno kritické myšlení  a přestali tak snadno podléhat antikomunistické hysterii.

Je zajímavé sledovat, kdo se tady ve skutečnosti chová nedemokraticky a v podstatě autoritářsky, nejsou to svobodně zvolení komunisté ale paradoxně jejich odpůrci, kteří by nejraději zakázali všechno co je jakýmkoliv způsobem nejen komunistické (je otázka jestli vůbec vědí, co to znamená) ale celkově levicové a to bez ohledu na názory většiny ostatních lidí. Tito studenti a mladí lidé, ke kterým mám věkově docela blízko, by se v prvé řadě měli naučit respektovat druhé a ne se chovat jako rozmazlení spratci pokaždé když není po jejich, jinak to v životě budou mít do budoucna opravdu těžké.