Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #623

2012-11-15 22:38

Pohybujeme se v začarovaném kruhu(bohužel)z kterého není cesta ven.Dle mně stávka 17.listopadu nic nevyřeší,ukáže pouze světu kolik je u nás nespokojenců ze současnou politickou situaci u nás.Je totiž zcela jiná situace než v r.89.V r.89 zde nebyl ani jeden soukromný podnik,tudíž všichni pracující byli na tom stejně a všichni chtěli opravdovou změnu.Dnes t.j.v r.012 je většina podniku v rukách soukromníku.Zkuste říci šéfovi,majiteli že půjdete 17.11.stávkovat(ještě ke všemu jestli to budou členové pravicových stran),druhý den budete mít padáka(nikoliv zlatého).Co se týče studentu,v r.89 byli na houbách anebo si hráli z gumovým kačerem,dnes mají vymyté mozky pravicovou demagogii,stačí kolikrát sledovat jejích názory.Sám jsem pracoval se studentama,dnes se nestuduje proto že by je nastavájící práce bavila,ale proto aby jím to pokud možno vyneslo co nejvíce(rozhodně se nejedná o manuální práce).Na závěr mohu jen říci:jsem rád že jsem za komunistu žil 40 let,pro mně to byl šťastný,bezproblémový život(důvodu mám mnohem,mnohem více).Na rozdíl od studentu mohu srovnávat,žilo se mi lépe a nejsem sám.