Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

stránský je stránský

/ #714 Řeknu to na tvrdo...

2012-11-16 20:45

...jsem přesvědčen, že kdo čte aspoň jednou týdně Blesk a podobný škvár by, neměl mít volební právo! To určitě! Nu a asi by neměl mít volební právo ani ten, kdo nepřečetl se zájmem Marxe a následníky (kdo ví, koho myslím?), stejně jako Nietscheho a následníky (kdo ví, koho myslím?), a stejně tak i Husa a jeho následníky (kdo ví, koho myslím?) a kdo nepřečel množinu en... (kdo ví, koho myslím?). Tak vy všichni se vraťte do škamen (kdo z vás ví, co že to je?!)
Nu a kdo neumí do pěti počítat, tedy nerozumí trojčlence a základnímu axiomu zdaravého rozumu, že má dáti - dal musí být vyrovnané, nemá-li nás čekat průser, tak u těch věech pochybuji o tom, že by měli mít volební právo.
Obávám se, že více těch neználků je mezi těmi, co se zjihlým pohledem vzpomínají na "jistoty" před devětaosmdesátým. Ač i v druhé entitě se najdou také "experti"
Nu a další síto pro diskusi by mělo spočívati v tom, že kdo napíše KDYBY JSTE - tak ať NEDISKUTUJE a jde PLKAT do hospody. To je hrůza, co vy z prava - z leva jste schopni s češtinou udělat!
Nu a teďka pokládám paní Baborové Occomovu břitvu (kdo ji nezná, ať nevolí - pak dopadnou volby moudře. A uvědomil jsem si, že mě snad nidko nebude podezřívat z úvah na podříznutí), tak tedy paní Baborová: garantujete, že když jste někdy v minulosti v posudku doporučovala, aby ten či onen žadatel o studium nebyl přijat na vyšší stupen vzdělání, že jste vždy argumentovala jeho nedostatečnýmí znalostmi odbornými, nikoliv třeba tím, že jeho předek od prvního do en-tého kolena byl nespolehlivý?
V minulosti, když jste se dověděla o tom, že ten či onen byl odsouzen za pobuřování, tak jste sice proti tomu nevystoupila, alë byla jste vnitřně pobouřena, ale stejně jako nynější "pravičáci" Dlouuhý či Fišer jste byla přiexkrementována a držela jste všechny otvory?
Prosím, ¨dejte mi na hubu zleva-zprava skrzevá mejl sumavska.swiza@gmail.com.
Václav Stránský, Bohumilice 89