Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #1880 Re: Re: Ostuda

2012-12-11 11:32

#1872: - Re: Ostuda

Dal sis pěknou práci nám to tak nějak třídně vysvětlit. Ještě mi vysvětli tohle:

• nejsem z malého města, tento "syndrom" nemám, neznám pořádně ani některé své sousedy; se známými se tak blbým způsobem, jaký zde uvádíš, rozhodně nebavím; je mi také zcela lhostejné, zda se nějaké "zaprděné" městečko dostane do zpráv nebo ne
  • svoji "životní filozofii" si vytvářím mnohem déle než posledních 23 let
  • dávno nejsem student a nepracuji ani ve školství
  • stádní chování mi bylo vždy nanejvýš protivné, proto jsem nebyl členem žádné "masové" organizace ani strany a kašlal zvysoka na shromáždění, která komunisti pod nátlakem "organizovali" ke "slavným výročím"; pokud někam jdu, jdu tam protože JÁ chci jít
  • neexistenci alternativního názoru jsem si uvědomoval před rokem 89 (nepočítám-li poslech Svobodné Evropy). Dnes je v novinách kdejaký grázl a může tam své, často sprosté, lži volně ventilovat - třeba předseda Filip
  • prodeje budov radnice mne věru nezajímají
  • nemám hříchy, abych je musel "smývat"
  • nenudím se (v předvánočním čase) ani jindy
  • po člence KSČM, kdyby zůstala zalezlá a někde tiše zpytovala své nečisté komunistické svědomí (a pro mne za mne se i věnovala své profesi) bych ani neškytl

PŘESTO jsem ihned podepsal petici a plně podporuji studenty i autora petice. Jsem jim vděčen, že se ozvali. Ostatně kdo jiný by se měl první ozvat - jde jednak v první řadě přímo o ně a také, protože jsou mladí, o jejich budoucnost.

PRÁVĚ PROTOŽE S NELIBOSTÍ SLEDUJI MORÁLNÍ ROZKLAD SPOLEČNOSTI, ZAVINĚNÝ JEN A JEN KOMUNISTY, JSEM PROTI TOMU, ABY TAKOVÉ KREATURY SE ZASE DOSTALY K MOCI, MOHLY DÁLE PRZNIT MLÁDEŽ A MORÁLNĚ DEVASTOVAT NÁROD!

Tak tohle mi ještě vysvětli. Jinak jdi se svými pindy přednášet někam do své stranické muňky. Tan si vymýšlej své "Poučení z krizového vývoje kolem soudržky Baborové".