Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

rotnak

/ #2282 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-16 14:52

#2263: kantor - Re: Re: Re: Re:  

Myslím, že se točíme stále dokola:-)

1. nikde není psáno, že má první s druhým uzavřít koalici ... možnou jinou variantu jsem již naznačil. Pan Zimola vykšeftoval handl, a sklízí na jedné straně potlesk, na druhé nesouhlas....budoucnost ukáže, jestli to bude ku prospěchu JČk, a lidé to zhodnotí v následných volbách... A nezlobte se, nedokážu se na komunistickou sranu dívat jinak, než na komunistickou:-))

2. pokud by ateisté chtěli demonstrovat, mají právo...

3. proč by zrovna 18-ti letý student měl mít jiná práva vyjádřit se, než 30-ti, 40-ti, 50-ti,... letý ? Jde o jeho budoucnost....a srovnání s padesátými léty je úsměvné:-)

4. jak víte, že obavy nejsou na místě? Historická zkušenost spíš velí obávat se....bohužel. Zatím mne p. Baborová nepřesvědčila o opaku. Namísto jejích případných uklidňujících slov, distancování se od praktik bývalé KSČ, jsem četl její plán na rušení církevních a soukromých škol, ( její kolega z jiného kraje obhajuje střelbu do lidí na hranicích a cenzuruje  výuku )... a o jejím "nervovém zhroucení" při prvním nesouhlasu. Myslíte, že je schopna zvládnout svou roli tak, aby byly obě strany sporu spokojeny? Možná měla přijít za studenty a přesvědčit je o svých vizích ... možná měl přijít pan Zimola na demontraci a obhájit svůj postoj....