Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

NN

/ #2569 jen tak náhodou....

2012-12-19 14:59

jak výše uvedeno, jen tak náhodou jsem se dostal na tuto stránku.
Nevím, jestli se mám smát, nebo zvracet.
Řešením by určitě byla již dříve doporučovaná rezervace pro členy a sympatizanty komunistického režimu. Vzhledem k současné situaci v naší ekonomice by takto koncipovaný podnikatelský záměr byl zdrojem velmi slušného zisku. Bohužel by to nemohl být podnik se státní účastí, protože by ho rozkradli všichni napříč politickými stranami.
Ovšem jako organizace nestátní -myslím tím obecně prospěšná- by to určitě fungovalo.
Základní schema:
- oddělené klece pro VIP exponáty (t.j. celé vedení KSČM a ČSSD)
- otevřený výběh pro ostatní členy obou zmíněných stran (tedy pro ty, kteří blábolům soudruha Filipa, Sobotky, Zaorálka a v tomto případě i Zimoly a jeho stejně hloupého kolegy z Karlových Varů věří).
Vstupné 5,- Kč.
Chci zdůraznit, že jsem si vědom skutečnosti, že i členové pravicových(?) stran úspěšně a hodně kradou, ale ti stejní zleva jsou navíc ještě neschopní, hloupí a demagogičtí ubožáci.
Pro ignoranty, kterým připadá správné svěřit oblast školství lidem, kteří ještě dnes třímají rudé zástavy a stříleli po lidech, by bylo možné zajistit i přímé vstupy do veřejnoprávní TV, aby své kroky obhájili. Nepochybně ani v jednom ze zmíněných krajů není větší odborník na školství než ti dva amatéři.
Hezké Vánoce!