Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #1605 Re: Re:

2012-12-31 11:58

#1597: Veronika - Re:

Trochu se mýlíš, soudružko. Nebo spíše máš potíže s porozuměním psanému textu. Že nejsem už dávno studentík žádného ročníku se dá snad (kromě soudružky Veroniky) poznat z toho, na co odkazuji ve slavné minulosti, kdy zde vládla na věčné časy Strana nejlepších z nejlepších, komunistů. Nepapouškuji, soudružko, bohužel jsem na vlastní kůži, proti své vůli, prožil. Protože nejsem žádný komunistický zvrhlík, nepřeji něco takového prožívat už nikdy nikomu. Těm mladým studentům už vůbec ne. Proto zde píši proti stvůrám typu Baborová, znovu vylézajícím zpod kanálního poklopu. Aby nedostaly už nikdy šanci "předvést" co "umí". Jestli ze mne vypadlo nebo nevypadlo "něco kloudného" nevím, jisté je, že na mé argumenty a příklady blaha z komunistické doby nemáš co říci, kromě blábolu (třeba o slohu a pravopisu). Ubohost své argumentace si v pitomé komunistické hlavě ovšem ani neuvědomuješ. Argumentovat, že jsi dokonce (!) znala JEDNU studentku z nestranické rodiny, která se "dostala" na gympl a vydávat to za doklad komunistického blaha a spravedlnosti může opravdu jen blbka, která si ani není schopná uvědomit, že vlastně dodává argumenty "třídním nepřátelům" (nestraníků bylo v tomto státě, i při zném křiváctví českého národa, pořád skoro 90% obyvatelstva). Být tebou tak raději mlčím. Na tvoji JEDNU studntku mohu uvést hned dva spolužáky z naší třídy: byli jsme jen větší děti. Dodnes ale nezapomenu, a mnozí spolužáci také ne, ten den, kdy náš "soudruh" třídní učitel při sbírání přhlášek na školy řekl před celou třídou: "Ty na studia nepůjdeš!" (jeden spolužák byl nevhodného původu živnostnického, druhý sice dělnického, ale otec se neopatrně a nesprávně vyjádřil k tehdy probíhajícím "maďarským událostem" a nějaký Filip-Falmer ho práskl).

Mrzí mne jen že jednu myšlenku jsi mi ale soudružko "ukradla". I když věci, o kterých se tu diskutuje VŮBEC nejsou žádná sranda (kreatura Baborová jako vládkyně nad školstvím, například), "argumenty" komoušů jako Veronika, kteří se zde vyjevují se svými bláboly, jsou tak pitomé, že jsem si z nich udělal "výtah" a chci s ním pobavit společnost svých přátel na Silvestra. Jako "předkrm" jsem to částečně už několika minulý týden předvedl a měl jsem (díky příspěvkům  komunistického fan klubu soudružky Baborové, samozřejmě) velký úspěch.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...