Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

demo

/ #1606 Re: Re: Re:

2012-12-31 12:30

#1605: MIP - Re: Re:

Pane MIPe, tak mně připadá, že byste měl jít do "školy slušného chování". Chvástáte se a myslíte, kdovíjak jste vtipný.

Paní Veronice i mně  (v minulých diskusích) klidně tykáte, i když jsme spolu  "husy nepásli." Často diskutuji s lidmi, kteří mají odlišné názory, ale diskuse se odvíjí na slušné úrovni. Právě o tom je demokracie - ctít odlišný názor toho druhého.

Myslím, že základní rozpor mezi oběma tábory je ten, že se neustále poukazuje na minulost, třeba na padesátá léta. Tenkrát jsme byli "kolonií Sovětského svazu." Rozhodly o tom mocnosti na Teheránské konferenci. Gottwad musel dělat to, co nařídil Stalin, jinak by dopadl stejně špatně jako Slánský. Dnes jsme součástí NATO a EU, je tedy úplně jiná situace. Tenkrát se historie podávala mládeži zkresleně. Dnes tomu ovšem není jinak - viz bratří Mašínové.

Minulý režim byl v mnohém špatný, o tom není pochyb, ale měl však i mnoho pozitivního. To jsme měli přebrat a bohužel nepřebrali.

Věřte, že sprostotami své odpůrce nepřesvědčíte. K tomu potřebujete argumenty. Znovu opakuji, že nejsem komunistou a nikdy jsem nebyl.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...