Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3377 Informovaní, pomozte!

2013-01-15 22:01

Než dáme svůj hlas ve volbě, měli bychom znát jednoznačnou odpověď:
1) Opravdu byl otec potenciální "první dámy", ženy K. Schwarzenberga vysokým důstojníkem SA?
2) Opravdu tato možná budoucí "první dáma", Schwarzenbergova žena, neumí česky ani slovo?
3) Jak to bylo s vytunelováním podniku Becher Karlovy Vary, kde byl Schwarzenberg předsedou správní rady, dosazeným tehdejším ministrem Rumlem? Opravdu ho za pomoci nechvalně známého Bakaly "regulérně vykradl", jak se psalo? Proč tedy nesedí Schwarzenberg ve vězení? Jak je možné, že člověk podezřelý z tak rozsáhlého podvodu se může ucházet o post prezidenta republiky? Navíc člověk podezřelý i z daňových úniků v jiných případech? Proč se novináři tím případem nezabývají a nepokoušejí se ho objasnit?
4) Ohradil se Schwarzenberg někdy proti tomu, aby byl v ČR oslovován jako "kníže", když u nás šlechta neexistuje? Pokud ne, jak je možné, že se uchází o post prezidenta republiky?
5) Jak to skutečně bylo s angažmá jeho předků ve službách německého fašismu?
6) Má skutečně Schwarzenberg v zahraničí pověst přihlouplého a nevzdělaného obstarožního gigola? Byly jeho milostné aféry skutečně léta přetřásány v německém a rakouském bulvárním tisku?
Nevadí mi jeho věk, a snad ani to, že usíná a pomočuje se na mezinárodních konferencích, nevadí mi, že stranu US-DeU, které předsedal, dovedl ke krachu, nevadí mi příliš, že vláda jejímž je místopředsedou, přebírala zemi v době růstu a nyní ji už déle než rok a půl udržuje v hospodářské krizi - ale na výše položené otázky bych rád znal odpověď. A se mnou, věřím, i všichni slušní lidé v naší zemi.