Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #2295 Re: Re:

2013-02-04 14:54

#2294: - Re:

Ale prosím Vás, jaká choulostivá oblast školství? Když může učit děti něco jako je Rosocha, tak může paní Baborová mít na starost resort školství.

Nebyla jí dána šance, vy jste jí rovnou zničli. A psychicky vydeptat ženu, tak to je pěkné svinstvo.

Mně jen mrzí, že studenti a jejich patolízalové se snížili k něčemu takovému jako jsou nadávky, a přiznejme si, že dost vulgární nadávky, na adresu paní Baborové.

Přece říkáte, že ječíte kvůli KSČM, tak proč osočujete paní Baborovou? Považuji to celé za velice ubohé a nízké.

Tím nemyslím přímo Vás, ale pokud jste "solidní" , tak si sám uděláte obrázek o tom, kdo podepsal petici proti paní Baborové.

Pokud vám nevadí paní Baborová, tak proč jste proti ní zinscenovali tuto nechutnost?

A podle mne je pikatní to, že pravicoví voliči tady odsuzují totalitu a já si o nich myslím, že se chovají jak totalitní vládci, nevolíš stejně jako my a buch, následují nadávky, ti hloupější na nás chtějí pozvat Mašiny atd.

Nechcete komunisty u koryt ( vaše slova). Proč? Protože jste si sami ještě nenahrabali? :-)

Mrzí  mě, že Češi ztratili společnou řeč, že každý řeší jen sám sebe a svoje blaho.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...