Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3933 Re: Kde jste, hrdinní studenti?

2013-07-09 16:08

#3929: - Kde jste, hrdinní studenti?

Myslíte, že by Rosocha, Heller a Hořejší vyrazili protestovat ? Teď v létě? O prázdinách? Vy jste je ještě neprokoukl? Co by z toho teď měli ? Ve svém volném čase budou ležet na krovkách a svoje aktivity si nechají na podzim, až začne škola.

Také se mi nelíbí, co se na Máji děje, opravdu to vypadalo jako válka. To nám tady chybělo, že se budeme navzájem bít, házet po sobě kameny, volat rasistická   hesla.

Vím, z vlastní a fakt bolestné zkoušenosti, co cikáni umí, ale mám dojem, že za tohle řádění a běsnění nemůžou.

To si ti křiklouni mysleli, že vyvraždí cikánské rodiny a na Máji pak bude bezpečno? Větší strach šel z "bílých", kteří převraceli kontejnery, házeli zápalné láhve a kamení a z čeho bylo smutno mně, nadávali policistům.

Být jako policista na Máji, tak také "bráním " cikány a ne ty lotry, co se chovali jako dobytek.

PS. také mě štvou sociální dávky cikánů a bílých lidí, ale myslím, že válka to nevyřeší.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3943 Re: Re: Kde jste, hrdinní studenti?

2013-07-10 07:05:46

#3933: - Re: Kde jste, hrdinní studenti? 

Proč by měli studenti vyrazit protestovat na Máj?? Nevidím logiku...

Asi jim vadí víc komunisté, než strkanice na sídlišti ( ostatně, s romskou otázkou jste se vypořádávali, soudruzi, ve svých dobách, ještě mnohem hůře ), kterou musí vyřešit  stát, kraj, radnice, policie,....to není politický, ale sociální problém.

Nebo, Vy jste snad byl roztrhávat od sebe znesvářené strany? Asi ne, že? Tak se tu neprojevujte jako imbecil....Vašemu soudružskému profilu to možná prospívá, lidskému nikoli.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...