Petice proti snížení počtu družstev v ligových soutěžích kuželek

Quoted post

EVA

#42 Re: Statistika

2013-08-02 12:08

#41: Karel - Statistika

Pane Karel a kdo bude platit cestovné a startovné na uvedených 8-9 celorepublikových turnajů pro jednotlicve ?

Pochybuji, že nový VV zajistí proplacení cestovních nákladů, a že turnaje budou bez startovného .

Odpovědi

krákora

#44 Re: Re: Statistika

2013-08-02 12:51:08

#42: EVA - Re: Statistika

- proč by měl VV někomu proplácet cestovní náklady? ... když bude chtít, tak proplatí oddíl ... a stejně tak to platí u startovného

- jezuskote, a on VV proplácí dejme tomu příklad družstvům z juniorů a mužů a ... nějaké cestovné a startovné, když hrají za družstva, potažmo se účastní MČR?

 

Karel

#45 Re: Re: Statistika

2013-08-02 13:17:48

#42: EVA - Re: Statistika

Paní Evo (osobně jsem raději pro tykání, neboť lépe se říká "Ty vole" než "Vy vole", ale budiž), nikde jsem netvrdil, že to nepřinese menší zvýšení nákladů pro jednotlivce. Je zde i možnost zapojení více hráčů z jednoho oddílu a cestovat tak třeba na náklady oddílu, který za nižší počet utkání bude mít i nižší náklady. Mohou se na cestu spojit i hráči z různých oddílů. Startovné se určitě platit bude, ale mělo by zústat většinou pořádajícímu oddílu, po př. částečně pokrýt náklady na ceny pro vítěze. To je jedna z otázek do diskuze. Jinak pro lepší objasnění problému: Kdysi jsem dával návrh, aby každý hráč, který chce být hodnocen, měl povinnost odehrát nejméně 3 tyto turnaje a započítáváno by bylo max. 5 nejlepších umístění (nikoliv výkonů). Byl to ale jen můj návrh k další diskuzi.