Petice proti snížení počtu družstev v ligových soutěžích kuželek

Quoted post

krákora se svým slepičím davem

#47 Re: Re: Re: Statistika

2013-08-02 13:36

#45: Karel - Re: Re: Statistika

Karle, variovala jsem tvůj návrh na odehrání více jak poloviny turnajů, tj. pět nejlepších výkonů jak pro hodnocení do žebříčku, tak pro to, aby mohla být tato účast započítána jako dlouhodobá účast českého hráče v dlouhodobé české soutěži, jež by byla pořádána (organizována za pomoci oddílů) VV ČKA, což by vyřešilo problém startu stovkařů a hlavně mezinárodně ostřílených dvoustovkařů v dlouhodobé soutěži na 120HS a nebránilo by jim to startovat po absolvování kvalifikačního MČR na MS.

Navíc navrhuji, aby nějlepší z tohoto žebříčku měli právo startovat přímo na MČR, to je zase můj návrh k další diskuzi, to proto, že zazněly návrhy na jakési zelené karty - s tím nesouhlasím, nechť si každý hráč svůj post v repre  vysoutěží výkonem v přímé konfrontaci mezi sebou a v daný čas ... to mi připadá čistější a sportovnější

Odpovědi

Karel

#48 Re: Re: Re: Re: Statistika

2013-08-02 14:56:41

#47: krákora se svým slepičím davem - Re: Re: Re: Statistika

Myslím, že s počtem započítatelných startů není problém. 3 starty bych nechal jako podmínku  na př. pro hráče, který hraje družstva na 120 hs a je tak dobrý, že ze tří startů získá maximum bodů. Proč ho nutit k dalšímu startu, ať má sám možnost volby!To vždy bývá výsadou nejlepších!

Můj návrh je, aby tyto turnaje byly přímo kvalifikací na MČR! Každý hráč by tak měl možnost si účast na MČR opravdu vybojovat! Nesouhlasím s určením limitů účastníků pro jednotlivé kraje. Bude-li v kraji třeba 10 výborných hráčů, tak ať si to všichni rozdají na MČR, pokud si to v turnajích vybojují.