Omluva za Tibet 2014
Quoted post
Likir |
#931 Re: Re: Re: Re: Re: Historie Tibetu2014-05-02 15:10#899: - Re: Re: Re: Re: Historie Tibetu No to jste mne zase rozesmál,tak dlouho jsem se nepobavil.Vy opravdu nic nechápete,je zbytečné Vám cokoliv sdělovat,Vy budete neustále omílat,to co jste se kdesi naučil a co pokládáte za svatou pravdu pravdoucí.Z Vás by měli soudruzi z KS Číny oprabdu velikánskou radost,jakou jim zde děláte ochotnou propagandistickou službu.Tady ale zas tolik lidí neoblbnete,to spíš navštivte novinky a blesk,tam Vám budou v diskusích přitakávat.Je mi Vás opravdu líto. |
Odpovědi
Aleš |
#934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Historie Tibetu2014-05-02 16:13:25#931: Likir - Re: Re: Re: Re: Re: Historie Tibetu a Vy jste zase rozesmál mne, narozdíl od Vašeho tlachání to jeho dává smysl. |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Žádné petice