Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Vladimír Jirásek

#633 Vulgarismy

2014-11-10 00:27

Je naprosto nepřijatelné, aby nejvyšší představitel státu, jímž president je, hovořil k občanům vulgárně. Byť mohu panu prezidentovi nesahat třeba ani po kotníky, svým vystupováním mne urazil, ponížil, dehonestoval jako příslušníka národa, který zastupuje.

Domnívám se, že nejenom mne, ale i všechny občany této země. I vážná a pravdivá sdělení lze říci bez použití sprostých slov.

Pokud by někdo takto hovořil ve společnosti, mám jen dvě možnosti. Vulgárního diskutéra usměrnit kam patří, tedy vykázat, nebo odejít sám. Podle složení skupiny. Pokud by převažovali lidé slušní, sprosťák by byl nucen odejít. Pokud by ve společnosti převládali kamarádi jeho ražení, od této společnosti se distancuji já.

Odpovědi

Co dodat?

#638 Re: Vulgarismy

2014-11-10 06:06:06

#633: Vladimír Jirásek - Vulgarismy 

Dobrý názor. Tedy stavíte se jednoznačne na stranu obhajoby Pussy riot a jejích konání, tak jak je nám předkládáno ovládnutými médii tisk, Čt, ČR? Hmmm

Roman Skácel

#657 Re: Vulgarismy

2014-11-10 10:04:53

#633: Vladimír Jirásek - Vulgarismy 

Zdravím Vladimíre, po delší době taky jeden názor.

P.S. Vulgární diskutéry by měl usměrnit administrátor těchto stránek. Proč se zde tak neděje je těžko říci.

P.P.S. Problém je v tom, že na tuto diskuzi slušní lidé ze zřejmých důvodů moc nepůjdou, podporovat neslušnost hlavy státu je nesmírně těžká věc.