MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#14295 Re:

2014-11-19 13:06

#14291: Ivis -  

Pravda, v 89. vše začali studenti a kde jsou ti studenti dnes? Měli názor a vizi . A dnes jsou bez práce a na sociálních dávkách.

Odpovědi

MP

#14305 Re: Re:

2014-11-19 13:16:31

#14295: - Re:  

Myslíš, zřejmě podle sebe, že i tehdejší studenti jsou blbové, kteří se neuživí a musí pobírat dávky jako neschopní lemplovští nefachčenkové. Probuď se blbe! Na našem trhu práce chybí tolik vysokoškolsky vzdělaných odborníků (techniků ale i jiných), že některé zahraniční firmy pro nedostek odborníků už uvažují o odchodu ze země; chybí lékaři a zubaři (kteří jdou právem za lepším do ciziny), atd. Nikdo schopný a opravdu vzdělaný nemusí být bez práce. Ale blbý lempl, jako jsi asi ty, to je jiné kafe. A mohu ti říci, že za to, aby lemplové měli nějaké "jistoty" jsem já rozhodně klíčema nezvonil.....

Riko

#14308 Re: Re:

2014-11-19 13:19:09

#14295: - Re:  

Ano, nevyzrálé osobnosti studentů jsou dosti tvárné, stačí si na odznak nakreslit číro, to je přece známka punku a všichni hned mají knížete za vzor a hrdě ho nosí na hrudi, že jim chtěl zavést povinné školné, s nímž většina nesouhlasí, jde bokem. Hlavně být kůl, šišla dnes frčí, Zeman je pro duchny. Už jsem na to slovo studenti alergickej, vždy když o těch ntáhlách slyším, tak je to ve špatném smyslu.