Petice za podporu Miloše Zemana
Quoted post
spokojený |
#1154 Přeji dobrou chuť znechucené.2014-11-23 17:00#1151: ZNECHUCENÁ - Re: Ku*da sem, ku*da tam Komunistická Náno! Předveď někoho, kdo je bez práce, protože si "otevřel pusu" (na politické téma. Když nějaký přiožralý hulvát, který si myslí,že si může dovolit vše, si otevře sprostě hubu na svého nadřízeného v práci, tak se případné ztrátě práce ovšem divit nemůže). Když tento stát pod teroristickou vládou komunistických zločinců byl jeden obrovský koncentrační tábor, tak jsem snil o tom, že jednou, až to půjde, půjdu do světa, za hranice tohoto koncentráku PĚŠKY. Třeba pěšky,když nebudu mít na vlak, ale hlavně že budu MOCI. Ovšem ti tvoji "poctivě pracující dělníci" asi raději chlastají v putice Na růžku a nadávají na všechno. Dál jejich duševno nesahá. Ostatně pochybuji, že vůbec znáš nějakého "dělníka". Já jich znám desítky a není mezi nimi jediný (a to někteří bývali i komunisti), který by bohatě nevyužíval možnosti cestovat...Tak bych mohl pokračovat, ale nemá to cenu.Mrchu,které se nelíbí "pryč s Rusákama" a touží po okupaci a být za dráty koncentráku stejně nepřesvědčíš..... |
Odpovědi
nEZEMANOVEC |
#1159 Re: Přeji dobrou chuť znechucené.2014-11-23 20:30:16#1154: spokojený - Přeji dobrou chuť znechucené. Komentář od "ZNECHUCENÉ" je jeden z nejhloupějšcíh, které jsem, kdy četl. Napsals to dobře "spokojený". Co bych ještě rád napsal, je, že opradvu nechápu a dost mě trápí ta míra lidí, kteří přímo nesnáší Havla a chtějí tu rusáky. Fakt mi to hlava nebere...:-( Ta láska ke zlu a nenávist k dobru...:-( Ale já jsem souhlasil, souhlasím a budu souhlasit s Vaškem - Pravda a láska musí... :-) |
ZNECHUCENÁ |
#1172 Re: Přeji dobrou chuť znechucené.2014-11-25 13:32:20#1154: spokojený - Přeji dobrou chuť znechucené. Je vidět co jste za UBOŽÁKA. na nic jiného se nezmůžete, než nadávat a urážet ty co s Vámi nesouhlasí a vyjádří svůj názor. Nejradši chcete, aby všichni sklapli podpadky a papulu a vše Vám odsoulasili! Žádná komunistka jsem nebyla a za komunistů byla má rodina pod dohledem. Nikam jsme nesměli. Kdyby nebylo hodných sousedů, neměli jsme kolikrát ani co jíst. Ale přesto jsme se měli líp, než teď v této době. Nestalo se, abych tři měsíce nadostala plat, protože zaměstnavatel neměl na výplaty! Nestalo se, když jste měl nahlášenou dovolenou,že jedete k moři, na kterou jste šetřil 20 let a zaměstnavatel Vám den před odjezdem řekl, že na dovolenou nesmíte a musíte přijít do práce.A když neuposlechnete, už nemusíte chodit vůbec a náhrada peněz za dovolenou ho vůbec nezajímají, jak se to stalo kamarádce! To, co jsem napsala jsem zažila. Prodavačka za devět tisíc měsíčně není u Vás dělník? Z Vaší reakce usuzuji, že s dělníky nemáte nic společného. A proč jste tedy nešel do světa pěšky??? Já jsem nepsala, že se mi nelíbí "pryč s Rusákama" , ale že začínáme žít pod vládou UNIE a AMERIČANU. Pořád něco nařizují nebo zakazují. Připadám si, že se nic nezměnilo a žiju za dalšími dráty. Nejdřív to bylo RUSKO, teď je to UNIE a AMERIKA!!! Tohle Vás neděsí??? Proč tedy nekřičíte pryč s UNIÍ a AMERIKOU!!! Vám vyhovuje urážet ty, kteří mají svůj názor, aniž víte co je to za člověka a co si v životě prožil. |
věřící |
#1174 Re: Přeji dobrou chuť znechucené.2014-11-25 14:11:17#1154: spokojený - Přeji dobrou chuť znechucené. Ty debile havlistický,jsi tedy zloděj jako věčně nacucaný Havel,který v očích občanů byl VH=Velké Ho.no,ale takoví tupci jako ty toho nacistického sráče oslavují.Pak je zde pražská všivárna,kterou vede fašista poserplína s čírem.A takovým jako seš ty není recht,že tento fašistický zmetek se nedostal na hrad.To,že poctivě pracující nemůže v práci ani ceknout,je pravda,protože otrokář by ho okamžitě vyhodil.Většinou není nárok ani na obědy a otrok pracuje od vidím do nevidím za pár šupů tj.10000,--Kč čistého.Takže ty blbe jdi tomu poserplínovi vylízat riť,ať se ukojíš,a tím i uklidníš. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1053 Vytvořeno: 2024-11-26
Zachraňme Jelení louky!
661 Vytvořeno: 2024-11-26
Svět, ve kterém přestaneme usilovat o dodržování mezinárodního práva, se stane světem, v němž bude vládnout arogance moci a vojenská síla
423 Vytvořeno: 2024-11-26
PETICE STOP ŘETĚZŮM požadující zákaz chovu a držení psů na úvazu
6986 Vytvořeno: 2023-06-09
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
235 Vytvořeno: 2024-11-29
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Hanušovicích
188 Vytvořeno: 2024-11-26
Břehy bez omezení!
1273 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za zrušení záměru výstavby tramvajové trati v Počernické ulici v Praze 10
217 Vytvořeno: 2024-11-18
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
116 Vytvořeno: 2024-11-29
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
755 Vytvořeno: 2024-10-20
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17519 Vytvořeno: 2023-10-23
Stop týrání psů v osadách -Žádáme omezení vlastnictví psů ve slovenských osadách
129 Vytvořeno: 2024-11-18
Petice za statní občanství bez diskriminace
4351 Vytvořeno: 2024-09-11
přidání průměrů do bakalářů ZŠ K MILÍČOVU
70 Vytvořeno: 2024-11-29
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1504 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za efektivnější opravu a urychlení otevření Štěchovického mostu
545 Vytvořeno: 2024-11-18
PROTI TOTALITNÍ BUZERACI INTERNETOVÝCH TVŮRCŮ!
179 Vytvořeno: 2024-11-21
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
230 Vytvořeno: 2024-11-11
Pomozme opuštěným kočkám v Dolním Žandově!
187 Vytvořeno: 2024-10-02
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2168 Vytvořeno: 2024-08-23