PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#238 Klub dvojčat a vícerčat, o.p.s.,

2015-02-07 11:31

Klub dvojčat a vícerčat, o.p.s., vznikl transformací občanského sdružení Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat, IČ 266 40 325 - notářským zápisem. Datum zápisu: 1. února 2014 (viz justice cz.)

Sbírka je vedena pod bývalým náznem:(podle zákona má být každá změna hlášena MVCR)

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat, o.p.s. Pomoc rodině Alexandry Kiňové - první paterčata v ČR

Matka požadovala jako pečující babičku již před odchodem domů z porodnice. Nebylo ji to umožněno, až později. Zamysleme se nad tím, jakou to má souvislost se změnou společnosti, dle slov KVR „stala jsem se zaměstnavatelem“… Dotace z pracovního úřadu v rámci aktivní politiky zaměstnanosti atd.

z chatu čt:Klára Vítková Rulíková: Máte pravdu, zprvu jsem se snažila Saše pomáhat nad rámec, tehdy to byla spíš přátelská pomoc. Nyní - jako zaměstnavatel terénních pracovnic se snažím, aby k řešení problémů Saša došla sama. Zneužitá se necítím, byla to má volba.

Klára Vítková Rulíková: Více než půl roku jsem to dělala zdarma, od října 2013 mám 0,3 úvazku na koordinaci péče o paterčata...

Sbírka je vedena pod bývalým náznem:(podle zákona má být každá změna hlášena MVCR)

Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat, o.p.s. Pomoc rodině Alexandry Kiňové - první paterčata v ČR

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#240 Podpora Kláře, ano petici

2015-02-07 14:39:44

#238: - Klub dvojčat a vícerčat, o.p.s.,  

Neuvěřitelně zmatečný příspěvek. nechejte si problematiku vysvětlit, třeba si zaplaťte poradu u právníka, jinak nemaťte čtenáře. 

Nepřihlášený uživatel

#246 Re: Klub dvojčat a vícerčat, o.p.s.,

2015-02-07 19:06:51

#238: - Klub dvojčat a vícerčat, o.p.s.,  

Název právnické osoby: Českomoravská asociace Klubů dvojčat a vícerčat, o.p.s.
Sídlo: Nádražní 1272/15, 150 00 Praha 5 - Smíchov
IČO: 26640325
Označení sbírky: Pomoc rodině Alexandry Kiňové - první paterčata v ČR
Územní rozsah sbírky: na celém území České republiky
Doba konání sbírky: Od 8.6.2013   Do 8.6.2023