PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#566 Souhlas

2015-02-12 22:58

#564: Stana - Je to samozřejmě moje interpretace 

 poopravím, MSPV převádělo finance klubu proto, aby  mohli platit terenní pracovnice,  k dohledání - výrok  ministryně. Už se ale paní ministryně  nezmínila, že to nestačilo a  tak se musel konec roku platit z prostředků na účtě,  Ten je určen pro  zdárný vývoj dětí.  Netuším, co by mohlo být podstatnější, než  ženy, které se dětem opravdu věnují, nejen hlídají.  Např. i ctěná slečna Petra  byla z těchto  "sbírkových" peněz placena. (Nějak se o tom zapomněla zmínit).  Od února už terenní pracovnice u rodiny nepracují, kdo hlídá děti, nevím, asi opět ctěná slečna Petra, která si ihned stihla - asi z lásky k dětem  zajistit zaměstnávání přes  dům dětí v Milovicích (přesný název mne vypadl)  Proč tedy neplatil  pečovatelky  dům dětí dříve, to  nechápu. 

 

A mezi námi, žít v takovém stresu, pod pohrůžkami, nadávkami, v prostředí, kde se běžně fyzicky napadá, kde každý den vidíte nehospodárnost, nechuť k práci,   kdo z nás by jednou nevypěnil. Vůbec se nedivím a  spíš obdivuji, že to v sobě takhle dlouho vydržela. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#570 Re: Souhlas

2015-02-12 23:22:27

#566: - Souhlas 

Rodinné centrum Milovice. Petra tam byla zaměstnaná, ale zřejmě, jak se stal Klub... od 1.2.2014 zaměstnavatelem, tak Petru zaměstnali oni, z jakého důvodu netuším, nechci spekulovat. Petra šla s babičkou do toho centra se zeptat, jestli by tu babičku zaměstnali a řekli jim, že do toho nepůjdou, protože už o to mají zájem další organizace, ne jedna-KLUB, ale více organizací. Proč? Tušíte?

Peníze na pečovatelky by měla dostat rodina a ta si najme pečovatelku, jakou bude chtít. Proč peníze přeposílat přes nějaké organizace? Zase jen papírování navíc a takovou péčí s vyhrožováním, děkuji, nechci.

 

S peticí nesouhlasím.

Stana

#573 Re: Souhlas

2015-02-13 02:28:11

#566: - Souhlas 

 souhlasim, Klara a muj veliky obdiv

tohle jsou patercata z Ameriky

rodice si je vychovali je i bez tech pecovatelek,

maminka patercat  sla zpatky do prace aby meli prijem a neztratili zdravotni pojisteni

kdyz patercata mela 1 rok a tatinek zustal  s detma 5 doma  a to zvladnul sam 

nejdrive nakrmil dve deti, pak zase dve a pak nakrmil i to to pate

kdyz se chce tak to jde

https://www.youtube.com/watch?v=CzJ7Gl7oVHs