PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Barunka

#1405 Vitamíny.

2015-02-28 10:20

Žádný ovocný čaj není ovocný. Je to jenom chemie.  To samé vitamíny z lékarny. Zase jenom masírování mozku hloupím lidem ,kteří jsou ochotní za to platit. Za těžký peníze pěknej sajrajt. Uznáváme jenom ,,C'' Ale je lepší zázvor s medem a citronem. My třeba doma kupujeme ten  čaj v kulatých sáčcích. Stojí pár kaček. Po vyluhování do čaje vymačkáme ,třeba pomeranče,mandarinky kiwi. Trošičku osladit. Hrozně dobré ale hlavně zdravé,levné a bez chemie. Děti,máme 3,jsou zdravé a nevyžadují ani ty ostatní sajrajty jako je coca cola,kofola a další fujtajbly. Pokud má dítko žížeň,jde a klidně si natočí vodu z vodovodu. Tomu nejstaršímu jsou 4 roky.Chodíme s nimi hodně ven, jsou tím pádem otužilé a tak rýma a kašel je pro nás vzácnost. Čím víc se do dětí cpou různé kapky a sirupy,tím méně zabírají. Píšu to proto,že mě ten požadavek ,,dobrý ovocný čaj''a ,,spotřebujem denně 10 pytlíkú'' hodně rozesmál. Taky svým dětem denně hodím do mixeru nějaké ovoe a k tomu jednu mrken a mají svačinku za pár kaček plnou vitamínů. Bohužel tady v této rodině mají  problém v tom,že jsou přesvědčeni o tom, čím více to stojí tím lépe pro děti. Raději zavařované pokrmy staré několi měsíců. A to halasně hlásají, že staré jídlo nekonzumují.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1406 Re: Vitamíny.

2015-02-28 12:09:54

#1405: Barunka - Vitamíny. 

 ,,spotřebujem denně 10 pytlíkú''

To není blbost, to je hladovost. Co nabídne rodinka mimo paterčat? Komu věnuje již nepotřebné oblečení po dětech, dá to potřebným do azylových domů,nebo na jinou charitu?


Nepřihlášený uživatel

#1408 Re: Vitamíny.

2015-02-28 13:40:22

#1405: Barunka - Vitamíny. 

Nákrájím jablka (nebo jen slupky, když strouhám jablka na koláč např.), přidám hrozinky a chvíli povařím, pak citrón atp. Zdravé, levné, bez chemie a hlavně moc dobré.