PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1507 a my chtivý podrobností...

2015-03-05 20:54

#1502: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE 

Novinky

pátek 7. června 2013, 2:11

Tupé rasistické reakce 

Bohužel reakce se po narození prvních paterčat neomezily jen na ty hezké. „Maminka mi včera volala a skoro plakala, že dostala nějaký hnusný rasistický dopis. Ani mi nechtěla říct, co v něm je, aby mě nestresovala. Ty závistivé a nenávistné reakce jsou tupé, stejně jako ti lidé, a já jsem si slíbila, že si jich nebudu všímat. Mezi mnou a jinými lidmi není žádný rozdíl, navíc to, že budu mít paterčata, jsem si opravdu neplánovala,“ poznamenala Alexandra, které úsměv a štěstí z tváře nevymažou zlomyslné reakce lidí.

středa 12. června 2013, 15:34

Přestože podle lékařů Ústavu péče o matku a dítě v pražském Podolí je stav miminek přímo fantastický, i maminka je v šestinedělí zcela v pořádku, dostává příběh prvních českých paterčat také nepříjemnou pachuť.

„Začalo to už těmi kočárky. Někteří lidé si myslí, že dostanu bůhví kolik peněz. Přitom to není pravda a navíc já souhlasím s těmi maminkami, které si stěžují, že ony na dvojčata nebo trojčata taky nedostaly třikrát tolik. Je úplně nelogické, že to tak není a přála bych jim to. Ale chtěla bych je teď vidět ve své kůži, když na mě každý útočí,“ stěžuje si třiadvacetiletá Alexandra Kiňová.

Útočí na ni rasisté i matky

Bohužel se k jejím rodičům, tedy prarodičům miminek, dostávají i daleko horší a nebezpečnější reakce.

To už ani není závist. Moje máma mi ani nechce ty dopisy číst, každopádně už někdo i vyhrožoval útokem jako na malou Natálku ve Vítkově. Tady ke mně se nic nedostane, jsme v porodnici v bezpečí, ale bojím se, co bude, až se nastěhujeme do toho bytu v 1. patře. Už jsme domluveni, že si do oken dáme speciální nerozbitné fólie,“ svěřila se Alexandra s tím, že proto se rozhodla, že své děti bude chránit a nikomu nedovolí, aby je vyfotil. „Každá matka chce své děti ochránit, takže i když je mi to líto, nikdo je neuvidí. Možná leda až povyrostou nebo půjdou do první třídy,“ dodává matka.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1509 Re: a my chtivý podrobností...

2015-03-05 22:04:11

#1507: - a my chtivý podrobností... 

 dlouho ji ta ochrana deti bohuzel nevydrzela,

zasustili penizky a clanky a foto a tv meli prednost pred ochranou deti - smutné divadlo z jeji strany