PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1810 Re: Re: Re: Záznam chatu z pondělí 3. listopadu 2014 během vysílání

2015-03-12 14:28

#1808: - Re: Re: Záznam chatu z pondělí 3. listopadu 2014 během vysílání 

na beton ta Martina Ozorovska z RC Milovic je velice cinna

Částka: 4 698 960,00 KčDoba realizace projektu: 1. březen 2014 až 30. červen 2015

vypada to ze EU na patercata dava dotace do Milovic

Popis projektu

Projekt Férovka je zaměřený na otevření, provozování a rozvoj sociálního podniku založeného za účelem vytvoření kvalitních pracovních míst pro lidi znevýhodněné na regionálním trhu práce. Pracovníkům chce pak nabídnout pomoc a podporu prostřednictvím Férového poradenství, zejména poskytnout jim relevantní informace, které se dotýkají procesu integrace na trh práce v souvislosti s jejich novým zaměstnáním, ale i na podporu jejich osobního růstu.

Férovka chce zaplnit prázdné místo na trhu, kde ve městě Milovice i blízkém okolí v okruhu do 20 km chybí restaurační zařízení, které bude nabízet čerstvé zdravé svačiny pro děti s možností ranní donášky do základní školy a dětská i dospělá menu s možností rozvozu po Milovicích. 

Férovka se odpoledne a navečer promění v kavárnu a cukrárnu s příjemným posezením, kde kromě dobré kávy budou moci zákazníci ochutnat kvalitní čaje, jakostní a přívlastková vína, domácí moučníky a zdravé občerstvení včetně ovoce a zeleniny. Cílem není poskytovat fast food občerstvení. Naopak chceme nabídkou podpořit zdravý jídelníček obyvatel regionu.

Během celého dne bude Férovka vytvářet inspirativní pracovní prostor. tzv. Férová pracovna pro sdílenou práci a prostor s atmosférou důvěry pro vzájemná setkávání.

----

 

 

SVAČINY DO ŠKOL - ZRUŠENÍ

04.03.2015

Vážení,

po zvážení všech okolností, za kterých jsme po celou dobu svačiny do škol dodávali, jsme se rozhodli, že je musíme zrušit. Vede nás k tomuto rozhodnutí zejména skutečnost, že při zachování stávající kvality (čerstvost, pestrost, sezónnost) neumíme udržet zejména jejich cenu tak, aby byla současně pro zákazníka zajímavá a pro nás výhodná. A nemůžeme si dovolit tuto službu poskytovat s tím, že ji budeme dotovat.

Svačiny budou i nadále ke koupi v omezeném množství v naší restauraci Férovka na Komenského 582, Milovice.

 

Věřím, že toto naše rozhodnutí pochopíte.

 

Děkujeme!

 

Vaše Férovka

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1811 Re: Re: Re: Re: Záznam chatu z pondělí 3. listopadu 2014 během vysílání

2015-03-12 14:46:11

#1810: - Re: Re: Re: Záznam chatu z pondělí 3. listopadu 2014 během vysílání 

 Férovka je tedy hospoda, pardon restaurace a na to je ta dotace, nebo na platy jejich zaměstnanců. Pokud je to tak, tak to je tvrdý konkurenční boj. Neznám hospodu, která by dostala státní dotaci. Já myslela, že ty svačinky jsou zdarma dětem do školy . Jako kuchaře mohou zaměstnat krosčena a bude pracovat v místě bydliště. Jo férovka je povedená parta.