PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3821 Re: Re: Parodie

2015-06-15 18:46

#3819: Pravda vítězí - Re: Parodie 

To je docela zvláštní, co píšete, když rodina v rozhovoru říká, že má tetu Petru na 20 hod týdně a pak ještě jednu chůvu na dalších 20 hodin týdně. Obě od RC Milovice, když 2 chůvy od Klubu dvojčat rodina odmítla.

Předpokládám, že 2 pracovnice, které pomáhaly s domácností a rodina je měla přislíbené do 4 let věku dětí tak tam stále ještě docházejí, dětem zatím 4 roky nejsou.

A kam se ztratili babička a dědeček? Nebo také rodině stále pomáhají? Jako jiní prarodiče?

Opravdu máte takový přehled, jak si myslíte? Skutečně jsou rodiče na vše úplně sami? Já myslím, že ne a že je to dobře, protože zvládnout 5 dvouletých dětí a jednoho skoroškoláka je pro 2 rodiče opravdu velký záhul, zvláště, když maminka na tom není zdravotně úplně dobře.

Podporu od státu rodina má - jak bydlení, tak příjmy. Teď jsou přeci na státu závislí plně, žádné jiné příjmy přeci nemají, když otec nechodí (z pochopitelných důvodů) do zaměstnání.

Rodině a především všem šesti dětem přeji hodně štěstí, zdraví a pohody.

Odpovědi

Pravda vítězí

#3822 Re: Re: Re: Parodie

2015-06-15 21:31:01

#3821: - Re: Re: Parodie 

Ano popsal jsem trochu starší situaci. Každopádně je v rodině pouze jedna pečovatelka Petra, která momentálně dochází 3x do týdne. Babička a dědeček pomáhají jen když je skutečně potřeba tzn. pohlídat atd. Rodiče to ve dvou zvládají úžasně. Na každý den mají stejný rozvrh, který už báječně ovládají. Dvě z dětí se skoro každou noc budí, takže se Saša kolikrát ani pořádně nevyspí, je to opravdu hodně náročné, dá se říct, že je to taková denní práce v miniškolce. Takže pokud si někdo myslí, že když nechoděj do práce tak jen lenošej, tak mi věřte, že každodenní péče o 6 dětí, je doslova šichta. Ano mám opravdový přehled :) Ono když víte jak na to, tak se stačí řídit každodenním rozvrhem a vše se zvládnout dá. Kdyby neměli Petru, bylo by to sice ještě náročnější, ale oni jsou úžasní rodiče a ty děti skutečně milují, takže se jim věnují nonstop. Děkuji za přání.