Za odvolání ředitele ZŠ Komenského a kantorky dějepisu

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-10-24 12:02

Docela zajímavé, když jsem prošel podpisy, tak jsem spočítal "pouze" 4 lidi z Trutnova, pokud se neskrývají za těmi, kdo nechce, aby byl jeho podpis veřejný (což nechápu, snad si Ti lidé stojí za svým názorem). A to mne docela zaráží, že podpisy jsou ze všech koutů republiky i z Německa, ale né přímo z města - školy, kde se takto "vyučovalo". Pokud vím, nikdo tam nevyučoval náklonost k islámu, ale pouze předváděl oděv, ve kterém chodí islámské ženy. Pokud by se vyučovalo o Indii a paní učitelka měla doma ze služební cesty od manžela Sárí a tam ho předvedla, tak to asi nikoho z médií moc zajímat nebude a nebo sombréro a pončo při výuce o Mexiku :-) A co se týče záverečné fotky a modlidby, nikdo z nás u toho nebyl, viděl pouze fotku, takže nevím jak to probíhalo, i když většina z Vás tady vypadá, že byla přímo přítomna té hodině. To asi nebylo nejšťastnější, ale pokud dětem někdo řekne chcete si to vyzkoušet a nebo dokonce děti samy řeknou můžem si to vyzkoušet, tak zakleknou během vteřiny ani neví jak - ale asi tu nikdo nemá ani děti. :-) Hezký víkend 

Odpovědi

Pablo

#38 Re: Špatné načasování

2015-10-24 15:49:53

#31: -  

Současná doba není zrovná dobrá pro "zviditelňování" Islámu! Nejde jen o šaty to víme snad všichni,ale bohužel s nimi to začíná a končí třeba u šariji ???