Za odvolání ředitele ZŠ Komenského a kantorky dějepisu
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#66 Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...2015-10-25 17:35#51: EN - Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... Kde jste dámo s nima žila?Kolik Vám bylo let? Já jsem mezi nima žila 12 let a můžu Vám napsat,že něco hnusnějšího jako jejich chování jsem nezažila.Málem mě ubili syna k smrti ležel půl roku v koma a za to je mám mít ráda?Zničili nám dvě auta,zabili mě psa a kocoura mi umlátili před mýma očima,jejich výkaly jsme měli před vchodovými dveřmi,denně jsme byli napadání jak slovně tak i fyzicky....za to je mám mít ráda? U nich jsem byla jenom špinavá děvka a hrozili mě že mě podříznou celou rodinu a že napíchnou naše hlavy na kůl jako ozdobu.Za to je mám mít ráda? Vy jste se snad zbláznila jako že nikomu nic zlýho nepřeju,tak Vám bych přála aby udělali Vašemu dítěti to co udělali mému synovi,aby jste poznala strach a bezmocnost,aby jste měla strach o život svého dítěte a přemýšlela jestli se z koma probudí nebo ne a jestli bude na vozíčku nebo ne.Pak by jste psala jinak.A cpát dětem do hlavy isámskou ideologii to už je taky silný kafe. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#74 Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...2015-10-26 08:59:19#66: - Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... Toto vše měla ta Růžičková vyprávět v hodině dějepisu,aby děti byli v obraze! |
Nepřihlášený uživatel |
#80 Re: Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista...2015-10-26 13:27:35#66: - Re: Kdo podepisuje tuto petici, vyvolává víc nenávisti, než kdejaký islámista... Je to smutné. Já jsem měla to štěstí a nic takového s nima nezažila a ani bych zažít nechtěla. Ke mě i mému okolí byli vždy hodní a naopak se snažili pohámat. Tady je problém taky v tom, že je všechny házíte do jednoho pytle. Každý s nima má svojí zkušenost a někdo žádnou. Přijde mi, že ti, co tu podepisují tuto petici, si o této aféře moc informací nezjistili. Jak víte, co tam na té hodině dětem říkali?? Oni je o islámu jen učili, stejně tak jako o křesťanství a jiných náboženstvích, jen to oživili názornou ukázkou. Chcete vyhodit paní Růžičkovou v domnění, že je dějepisářka, která propaguje islám..kdybyste si zjistili více informací, věděli byste, že ona na té hodině byla pouhých 5 minut předvést pouze hábit..a to né proto, aby ho ty děti nosily, ale proto, aby jim třeba ukázala, jak omezující to může být! Ti, co tu podepisují petici si natloukli do hlavy, že na té hodině idealizovali islám, to ale třeba VŮBEC NEMUSÍ BÝT PRAVDA! Třeba to těm dětem vykládali v takovém smyslu, aby si lépe uvědomily spojitosti situace a né propagaci! |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Petice za zákaz rituálních porážek
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za zachování pořadu Fokus Václava Moravce
3192 Vytvořeno: 2025-03-13
PETICE NA PODPORU MEDVĚDÍHO ÚTULKU NA ZÁMKU ČESKÝ KRUMLOV
2272 Vytvořeno: 2025-03-10
Petice za záchranu lomu Libeč
2527 Vytvořeno: 2025-03-06
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
115653 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za zákaz rituálních porážek
27866 Vytvořeno: 2025-02-28
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
1963 Vytvořeno: 2025-03-02
Petice občanů za uměleckou svobodu projevu
596 Vytvořeno: 2025-03-09
Nezavírejte nám E.T. Barrr
449 Vytvořeno: 2025-03-12
Mluvte s námi!
386 Vytvořeno: 2025-03-10
PETICE za zachování kopce Skalka v Rožnově pod Radhoštěm pro veřejnost
289 Vytvořeno: 2025-02-16
Výzva zastupitelstvu F-M aby hlasovali proti zákazu žebrání a bivakování ve městě
347 Vytvořeno: 2025-03-07
Vraťte vlaky na Dobříš!
513 Vytvořeno: 2025-02-26
PETICE ZA DODRŽOVÁNÍ MEZINÁRODNÍHO PRÁVA A PROTI POUŽITÍ ZMRAZENÉHO RUSKÉHO MAJETKU
210 Vytvořeno: 2025-03-07
Petice za spravedlivé prošetření ŠIKANY v nemocnici AGEL Prostějov
150 Vytvořeno: 2025-03-09
STOP větrným elektrárnám v údolí Husího krku!
189 Vytvořeno: 2025-03-06
Petice na podporu ředitelky ZŠ Klenovice na Hané, Mgr. et Bc. Veroniky Hulové
125 Vytvořeno: 2025-03-11
Nedovolme týrat naše zvířata. Petice za zákaz rituálních porážek zvířat na celém území CR
512 Vytvořeno: 2024-10-30
Stop týrání zvířat
67 Vytvořeno: 2025-03-10
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3327 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice proti výstavbě větrných elektráren v Jedomělicích na Slánsku
223 Vytvořeno: 2025-03-01