Petice na podporu Policie České republiky a její nestrannosti

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 07:10

#7: Dan Mach - Re: Re: První krok k podpoře 

 Právě to, že loni na Albertově Policie ČR jednala tak, jak je v civilizovaném světě obvyklé (a nikoli ve světě ovádaném pravdoláskaři), tedy tak, že preventivně zabránila vstupu "aktivistům", připraveným vyvolávat konflikty, bylo ukázkou dobré práce policejních složek. Problémy v tom žádné nebyly, ty se jen snaží vyvolávat ti samí "aktivisté", co si nás všechny brali za rukojmí při protičínských provokacích. Když se vám taková činnost policejních složek nelíbí, proč nesvoláváte demonstrace kvůli zadržení 400 poklidných demonstrantů ve Washongtonu volajících po demokratizaci volebního systému USA?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10 Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 10:55:04

#8: - Re: Re: Re: První krok k podpoře 

 Ona se policie chovala správně i před 26 lety, měla je preventivně zmlátit vlasatce a máničky a  feťáky co chtěli vyvolávat konflikty. Nemuselo se to celý zvrtnout. Mohli jsme se mít dobře a mít komunismus a Jakeš by byl čestný předseda KSČ a prezident Filip. Všecko by bylo zas levný.

Dan Mach

#18 Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 17:22:56

#8: - Re: Re: Re: První krok k podpoře 

Vloni na Albertově svolala demonstraci a zamluvila místo Jelena Vičanová, která letos volně v ruské televizi pomlouvala české školství. Kdo všechno tak asi má přístup do ruské televize? Na podiu kromě Zemana ovládli pódium ještě populisté Konvička s Černochem, a ze všech antifobistů chyběl už jen Pitomio Okamura a Ivan Anife Vyskočil. Dne 17. listopadu se na Albertově ale vždy studenti klaněli památce studentů. Loni to bylo poprvé, co je tam státní moc nepustila. To se nestalo ani za komunistů. Za to se kupodivu Chovanec Ministerstva vnitra nikdy neomluvil.

Činnost naší policie se mi fakt nelíbí, ale nebudu svolávat demonstrace kvůli zadržení 400 poklidných demonstrantů ve Washingtonu. Tam mohou demonstrovat a nikdo je nemlátí ani nezavírá. To bych spíš organizovat demonstrace na podporu demokratických aktivistů z moskevského Blatném náměstí v květnu 2012. "Jejich účastníci tehdy protestovali proti údajným machinacím, které doprovázely prezidentské volby, jejichž vítězem se stal Vladimir Putin. Zadrženo bylo tehdy na 400 lidí, soudy později poslaly do vězení jedenáct osob. Aktivisty Sergeje Udalcova a Leonida Razvozžajeva, které prokuratura označila za hlavní organizátory protestů, odsoudil loni moskevský městský soud ke 4,5 roku vězení." Na kolik byli odsouzeni demonstranti ve Washingtonu?