Petice na podporu Policie České republiky a její nestrannosti

Quoted post

Dan Mach

#18 Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 17:22

#8: - Re: Re: Re: První krok k podpoře 

Vloni na Albertově svolala demonstraci a zamluvila místo Jelena Vičanová, která letos volně v ruské televizi pomlouvala české školství. Kdo všechno tak asi má přístup do ruské televize? Na podiu kromě Zemana ovládli pódium ještě populisté Konvička s Černochem, a ze všech antifobistů chyběl už jen Pitomio Okamura a Ivan Anife Vyskočil. Dne 17. listopadu se na Albertově ale vždy studenti klaněli památce studentů. Loni to bylo poprvé, co je tam státní moc nepustila. To se nestalo ani za komunistů. Za to se kupodivu Chovanec Ministerstva vnitra nikdy neomluvil.

Činnost naší policie se mi fakt nelíbí, ale nebudu svolávat demonstrace kvůli zadržení 400 poklidných demonstrantů ve Washingtonu. Tam mohou demonstrovat a nikdo je nemlátí ani nezavírá. To bych spíš organizovat demonstrace na podporu demokratických aktivistů z moskevského Blatném náměstí v květnu 2012. "Jejich účastníci tehdy protestovali proti údajným machinacím, které doprovázely prezidentské volby, jejichž vítězem se stal Vladimir Putin. Zadrženo bylo tehdy na 400 lidí, soudy později poslaly do vězení jedenáct osob. Aktivisty Sergeje Udalcova a Leonida Razvozžajeva, které prokuratura označila za hlavní organizátory protestů, odsoudil loni moskevský městský soud ke 4,5 roku vězení." Na kolik byli odsouzeni demonstranti ve Washingtonu?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 18:07:48

#18: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře 

 Napsal jste zajímavý demagogický diskuzní příspěvek - přímo ukázku toho, jak licoměrně píší lidé rekrutující se ze skupiny dnes zvané sluníčkáři. Snažíte se navodit dojem , že akce na Albertově bylla nějak podporována Ruskem, což sice podáváte tak decentně, aby to bylo jen jakoby psáno mezi řádky, ale přesto to má zasít podezření. K tomu tvrdíte naprostý nesmysl o tom, že 17. listopadu na Albertov nikdo nesměl. V tomto směru odkazuji na vyjádření Ladislava Jakla, který poukazoval na lži mainstreamu, neboť - hodinu před příjezdem pana prezidenta a bezprostředně po jeho odjezdu mohl na Albertov kdokoli. Také byste asi mohl vysvětlit, proč byl na Albertov k vámi nazývanému klanění se památce studentů povolán protizemanovskými "aktivisty" ze zahraničí vyhlášený výtržník. Že nebudete svolávat demonstrace na podporu propuštění pokojných demonstrantů z Washingtonu, je z vašich postojů zřejmé. Sice ty lidi zavřeli do vězení a některé z nich zmlátili, ale vy budete vždy tvrdit, že v USA demonstranty nikdo nemlátí ani nezavírá. Spoléháte na to, že málokdo má ve Washingtonu kamarády, aby mu podali očité svědectví. Ovšem o Rusku a Číně budete tvrdit, jaká se tam dějí zvěrstva, i když je to nesmysl - a budete spoléhat na totéž. Takže je zřejmé, že podporujete Kalouskovy lži a bláboly šíření mainstreamem o zásazích Policie ČR při návštěvě prezidenta ČLR. Asi byste si nás ostatní občany České republiky také bral za rukojmí a  mával vlajkou neexistujícího státu Tibet, bez ohledu na ekonomické dopady. Asi je vám jedno, že když přijede prezident USA, tak jediné, co z něj vypadne, je požadavek na zvýšení našeho vojenského rozpočtu s tím, že nové zbraně bychom měli odebrat od USA, k tomu ještě vznese požadavek na dostavbu Temelína US firmami. Prezident ČLR s sebou vzal velkou skupinu podnikatelů, kteří u nás hodlají investovat desítky miliard Kč ročně. A jak správně připomněl p. Babiš, dosud je ČLR u nás (na rozdíl od řady jiných evropských zemí) pouze nevelkým investorem - k tomu je ale třeba dodat, že tomu tak je z důvodu, že tamní firmy vnímaly investiční prostředí v ČR za nepřátelsky naladěné - právě díky míávačům tibetskými vlajkami a podobným často nájemným "aktivistům". Jen je zvláštní, že ti "aktivisté" mávají vlajkou státu, který dokud existoval, uznával otroctví a tělesné tresty usekáváním rukou a dalších částí těla. Po navrácení Tibetu !dočasně odtrženému od Číny britskými kolonialisty ze strategických důvodů) Číně tyto středověké relikty skončily ze dne na den. To asi víte, ale ideologicky vám to nevyhovuje, takže raději budete pokazovat na moskevské demonstrace (demonstranti proti Putinovi byli "aktivisty" sváženi z okolí Moskvy a vodka "někým neznámým" placená tekla proudem). Pan Karas o něčem takovém ale samozřejmě neinformoval.


Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře

2016-04-24 19:45:06

#18: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: První krok k podpoře 

 Pane Mach, já vám a vašim příspěvkům rozumím. Pro "aktivisty" jsko jste vy je zapotřebí zpochybnit práci Policie ČR a pokud možná zastrašit pohrůžkou ztráty zaměstnání ty policisty, co si "dovolují" řídit se zásadou padni komu padni a k tomu je zapotřebí začít ministrem, protože ten má v policii důvěru, nebojí se a nějací "aktivisté" jsou mu fuk. Takže je třeba zaútočit na ministra, aby byl odvolán a na jeho místo ustanoven nějaký připos...., který před křikem "aktivistů" a před mediální kampaní organizovanou některými sdělovacími prostředky couvne a začne ty poctivé a nestranné policisty buz.rovat. Jdete na to opravdu chytře, otázka, je, zda je to jen z vaší hlavy anebo zda k tomu máte zahraničního mediálního poradce. Vaše snaha je, aby se pro příště policisté báli zasáhnout proti narušitelům pořádku a aby se tím zhatilo zlepšování česko-čínských vztahů. Samozřejmě, že v důsledku toho řada lidí přijde o práci anebo bude nucena platit víc za zboží z ČLR, protože zůstanou zachovány současné nesmyslné obchodní vztahy s prostředníky z USA, Německa a dalších zemí, ale to je vám zjevně fuk.