Petice na podporu Policie České republiky a její nestrannosti

Quoted post

Dan Mach

#21 To všem anonymům

2016-04-24 20:58

Prosím nepřirovnávat mě ke Kalouskovi. Ten je stejný opilec a lhář jako Miloš Bumbál Zeman. Kalouska jsem nikdy nevolil a volit nebudu. Stačí si jen zjistit, o kolik se za dobu jeho "panování" na ministerstvu financí zvedlo DPH. Pro ilustraci to nižší z 5% na 15%. A za to dostal nějaké ocenění, což je absurdní.

Vaše z ruských serverů a hradních zdrojů vyčtené argumenty jen svědčí o tom, že si skutečnost nedokážete ověřit na cizojazyčných serverech, což vás lituji. Jinak byste zjistili, že vlajka Tibetu je oficiálním státním symbolem. Číňané sem nepřijeli investovat, ale hledají cesty k západním technologiím, a my jsme byli shledáni být nejslabším článkem EU. Budou zde investovat, ale z toho, co prozatím slíbili, půjde cca 70% do finančních skupin, které mají sídlo na Slovensku. Tam také bude plynout zisk. Jen pro zajímavost, i poté, co u nás nainvestují, co slíbili, bude stále větším investorem např. Taiwan, a Čína zůstane až v druhé desítce investorů. Nadále k nám nejvíce investuje Nizozemí a Německo, a proto bychom si měli předcházet tyto země. Ty zde vytvářejí skutečná pracovní místa. A v první desítce zahraničních investorů jsou i USA, takže bych zvážil význam číské návštěvy.

A pokud jako zdroj informací berete pana Ladislava ODS Jakla, tak to už je skutečně lepší čerpat informace z TASSu. Tam lžou také, ale ne tolik.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22 Re: To všem anonymům

2016-04-25 06:25:03

#21: Dan Mach - To všem anonymům 

Odkud jste vzal tu lež, že čerpám informace z ruských serverů a hradních zdrojů? Samozřejmě to je nesmysl, já mám informace z první ruky, protože jsem cestoval - několikrát i po Číně, byl jsem i v tibetské autonomní oblasti. Proto se bavím tím, jak vy a vám podobní spoléháte na to, že tyto lokality jsou příliš vzdáleném a lidem nezbývá, než se spolehnout na mainstream nebo "nezávislé" zdroje (žádný zdroj totiž není reálně nezávislý, záleží vždy na tom, kdo ho financuje). Nevím, jaké země má podle vás být "tibetská" vlajka státním symbolem, ale státním symbolem ČLR není a tibetské autonomní oblasti také ne (možná byste se divil, ale tibetská autonomní oblast vlajku má, ale úplně odlišnou).
Pokud jde o čínské investice v ČR, máte pravdu pouze v tom, že ČLR dosud u nás patří do druhé desítky investorů, čímž ale jen potvrzeujete to, co jsem napsal, že tento jev je způsoben jak nedávno naštěstí ve volbách poraženou politickou garniturou, tak i jejich poskoky - mávači "tibetskými" vlajkami a "aktivisty". Mohli jsem na tom být mnohem lépe a pokud by došlo k řádné soutěži investorů, mohli jsme ušetřit desítky miliard vynaložených na různé investiční podpory, daňové úlevy, apod. Jinak - pokud jde o technologie, které chce u nás ČLR získat, netuším, co máte na mysli. Technologicky je ČLR mnohem dál než jsme my a zajímaví pro ČLR můžeme být tak leda jako zdroj laciné pracovní síly a zároveň pro zjednodušení přístupu čínských firem na evropské trhy. Vzhledem k vytvoření headquarteru největšího čínského investora v Praze je vaše informace o investování prpostřednictvím slovenských firem zcela nesmyslná. Naučte se nejprve prověřovat informace, než je někam napíšete. Informací o vyvádění zisků na Slovensko argumentovali mávači "tibetskými" vlajkami před dvěma měsíci a lživost této informace je již prokázána.