Petice na podporu Policie České republiky a její nestrannosti

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-27 06:42

#29: Karel - Re: Re: Re: Re:  

 Proti Respektu je Reflex docela normální časopis, sice více populárně zaměřený, než je pro mne akceptovatelné, ale je docela normální a prakticky se neúčastní mediálních masírek a kampaní proti prezidentovi, za přijímání uprchlíků a podobných. Nicméně samozřejmě, chybka, ano, jde o Respekt, sypu si za chybku popel na hlavu. Jinak ale chybujete vy - anebo cíleně mlžíte. Nepsal jsem nic o to, že Policie ČR před nasazením neprovádí porady a rozdělení úkolů, ale rozhodně nevypadají tak, jak je v Respektu popsáno. Navíc - na poradách se detailně rozdělují úkoly a určují pozice nasazení, takže je úplný blábol, že by na místě nasazení nikdo nic nevěděl (na poradách jsou prezentovány i pozice nasazení na situačních  náčrtcích a mapkách). To je jasné i někomu, kdo u policie nikdy nedělal, takže tvrzení o tom, že na místě nasazení by nikdo nic nevěděl, jsou opravdu jen bláboly vymyšlené někým z redakce nebo někým, kdo lže o tom, že je policista a v tom případě je chyba redaktora, že lháře neodhalil. 

Odpovědi

Dan Mach

#31 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-27 17:10:11

#30: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Já myslím, že kdybyste si ten článek v Respektu přečetl pořádně, tak ten anonymní policista tam tvrdí, že se stydí za to, že je policista, protože akce okolo návštěvy čínského prezidenta probíhaly naprosto chaoticky v rozporu s tím, jak probíhaly policejní akce při jiných důležitých návštěvách. O tom je podle mě ten článek především.

Jinak Respekt je klasický politický týdeník, zatímco Reflex je víceméně společenský týdeník, kde se objevují klasické články o smetánce a mediálních hvězdách. Tomu se Respekt naštěstí účinně brání. Ale v jeho případě nevím proč mluvit o mediálních masírkách. Jsou tam běžné články pro konzervativně smýšlející čtenáře.