Petice na podporu Policie České republiky a její nestrannosti

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-27 21:04

#31: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Respekt není "klasický politický týdeník", ale je to plátek, činný v zájmech určité skupiny, ochotný uveřejnit cokoli co podporuje zájmy této skupiny. Pokud jde o to nasazení policie, to je ale zvláštní, že při "předchozích nasazeních" (tím mínil např. návštěvu Clintona?) žádné zmatky nebyly a NAJEDNOU JSOU. Změnili se snad velitelé? Někteří ano, ale ne všichni. Změnily se snad manuály pro nasazení? Vůbec ne. Tak čím to, že najednou byl "zmatek" a přitom to nebylo nijak poznat? Dokonce i podle záběrů České televize mezi policisty žádný zmatek nepanoval, naopak se chovali naprosto profesionálně. Není to tedy spíše tím, že buď ten "policista" anebo redaktor, kteráý článoek napsal, lžou? Co třeba trochu přemýšlení a logiky?

Odpovědi

Dan Mach

#33 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-27 21:24:54

#32: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No právě, oproti návštěvám Clintona a dalších tady ty zmatky byly vidět na všech záběrech, ať už České televize, jiných televizí nebo úplných amatérů. Vyznělo to, jakoby by policii řídil někdo nový, a nebo ji nikdo neřídil, jakoby i velící důstojníci měli strach. Proto si myslím, že to je hlavně chyba Chovance Ministerstva vnitra, a bez výměny tohoto člověka se změny nedosáhne.

Jinak Respekt není žádný plátek, to naprosto odmítám akceptovat. Ale tyto závěry nejsou jen výsledkem zjištění redaktorů Respektu, ale i dalších medií. Alespoň těch, kde se redaktoři nestydí pod dílo podepsat. Autor článku podle mě nelhal, ale jeho názor koresponduje s tí, co jsem viděl v televizi nebo na YouTube. Co třeba trochu přemýšlení nebo logiky?