Petice za odstoupení Pavlíny Nytrové z postu poslankyně

Quoted post

Riko

2016-07-27 08:45

Když homosexuálové před let žádali o registrované partnerství, dušovali se, že jim v žádném případě nejde o adopci, že jim to stačí, jenže s jídlem roste chuť. To, co bylo před pár lety nemyslitelné, je dnes realitou. Tudíž nikdo nezaručí, že pod vlivem stále sílící LGBT lobby budou tito zvrhlíci za pár let žádat adopci dětí ke zneužívání. Byly jste se někdo podívat na takový gay pride nebo do nějakého gay klubu, co tam chodí za individua? Představa, že těmhle by se mohly legálně svěřit do péče děti, mně vážně nahání husí kůži.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#47 Re:

2016-07-27 09:43:52

#46: Riko -  

A oni homosexuálové nemůžou žádat adopci dětí už dávno? Abyste věděl homosexuálové si můžou osvojit dítě jako jednotlivci. Dříve akorát nesměli žít v registrovaném partnerství, po nálezu ÚS jim ale už ani to nebrání v tom stát se osvojitelem. Tady se řeší pouze to, aby rodičovská práva k dítěti fakticky vychovávaném dvěma muži/dvěma ženami mohli mít oba, a ne jenom jeden. 

Dan Mach

#48 Re:

2016-07-27 12:03:22

#46: Riko -  

Mým amatérským odhadem je mezi homosexuály stejné množství zvrhlíků jako mezi většinovou populací. Jestli si podle vás homosexuálové chtějí adoptovat děti kvůli nějakým zvrhlým hrátkám, tak asi vycházíte z toho, že normální rodiče si děti adoptují ze stejného důvodu. Já ten názor ale nemám. V řadě zemí včetně katolického Španělska si homosexuální páry mohou děti adoptovat, a nečetl jsem o nějakém hromadném zneužívání. Případy jako Kampuschová přece nemají na svědomí homosexuální páry, naopak šlo o tzv. slušné sousedy. Pokud si dvě lesbičky společně adoptují dítě, nic proti tomu nemám. Pro každé dítě je lepší, když bude mít dvě matky než žádnou.