MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90942 Re: Re:

2016-08-16 08:47

#90937: - Re:  

 V roce 1968 to byla vojska Varšavské Smlouvy, převážně Ukrajinci, Němci a Poláci, kteří to sem měli nejblíže. Šéfoval tomu Ukrajinec Brežněv. Vojska pozval Slovák ukrajinského původu Biľak.  Ostatně byl mezi nimi i otec jednoho z vůdců banderovského puče Klička.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90943 Re: Re: Re:

2016-08-16 08:55:23

#90942: - Re: Re:  

 Co to pořád zkoušíš ty debilní ruský trolle. 500 000 tu přistálo jen rusáků, chceš-li zločineckých teroristů z CCCP a komunismus jak jistě dobře víš je internacionální, nezná hranic, národů, diktatura proletariátu je mezinárodní teroristické hnutí.

Jste to vy rusáci, co jste vygenerovali jeden z nejhorších zločinů ve světových dějinách, komunistickou revoluci, tedy revoluci ubožáků, kteří žijí v představě, že když ukradnou továrny, soukromý majekt a veřejný i soukromý prostor, všichni se budou mít dobře. Což je vrchol idiocie.

Nic takového se nestalo a ani nestane.

Mimochodem Rusko by neexistovalo, kdyby USA hned od prvního dne napadení CCCP Hitlerem této zanedbané zemi nedodávala obrovské množství nákladních automobilů a pohonných hmot. Bez této pomoci by rusákové nikdy nedopravili mužiky na frontu a nikdy by je nemohli nechat povraždit nacistickou armádou a vlastními zločinci, aby to pak mohli nazývať "obětí jejich národa". 

USA si musely vybrat mezi dvěma odpornými zločineckými režimy, které rozpoutaly II. světovou válku, který bude pro USA v budoucnu méně nebezpečný a který se bude v celkové souvislosti alespoň jevit jako méně zločinný. 

Dalším důvodem bylo nebezpečí získáí přírodních zdrojů nacisty v rusákově, které by potenciálně umožnily prodloužení války, ani to USA nechtěly připustit. 

Je to smutné, ale je to tak, komunističtí zločinci se ničím a to ani masovým vražděním v "souostroví" gulag neliší od nacistů a nic na tom nezměníli ani dneší KGBáci v Kremlu a jejich ukradení Krymu. 

Mimochodem ruský trotle, rusáčtí lampasáci se tak báli, aby jim vojáci tzv. základní vojenské služby nevystřelii mozek z hlavy, že v kasárnách na území dnešní Ukrajiny sloužili především asiaté a obráceně. 


Nepřihlášený uživatel

#90945 Re: Re: Re:

2016-08-16 08:59:01

#90942: - Re: Re:  

 Dějiny "nepřekreslíš" i kdyby jsi se rozkrájel, moskale zasraný!