MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#131075 Re: Re: Re: Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic

2018-06-02 16:45

#131072: - Re: Re: Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic 

Idiot jsi ty, raději se vzdělej. A mohl bys také rozvinout, co s tím má společné kurz měny, pokud vím tak českých bonů je za dolar také požehnaně. :D Mimochodem ropa stojí opět 80 dolarů za barel, jako kdysi. :D A kdy jsi byl naposledy v Praze, burane,? Já tu nic takového nepozoruji a to jsem v centru Prahy každý den, spíše se tu rozmnožují různí čmoudi.

Útraty turistů v Česku: nejvíc se činili Číňané a Rusové

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#131076 Re: Re: Re: Re: Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic

2018-06-02 16:49:52

#131075: - Re: Re: Re: Re: Jediné možné řešení je CZEXIT a hlídání hranic 

Barevný Blesk Týden jako zdroj informace? Hmm. ty jsi legrační, čerpáš informace z Ohníčku :-). 

Co se týče toho druhé odkazu, proto se také ptám, jak je možné, že je Praha plná russácké zavšivené pakáže, která tu "pracuje" ? Co vlastně tato pakáž dělá? Není to jen pakáž, co tu dělá russáckou zločineckou propagandu? Kolik této zavšvivené russácké pakáže je napojeno na FSB a GRU? 

V dobách, kdy jsme nebyli členy EU nás v západní Evropě pracovalo pár, všichni jsme měli znalosti o tamních zákonech, ctili jsem demokracii a chovali a jednali jsme jako hosté v tamních zemích a byli jsme přijámáni velmi vlídně, neboť jsme pracovní povolení získali na základě toho, že naše schopnosti a znalosti byli výjímečné a to přesto, že jsme jistě mnozí zjistili, že tamní způsob a organizace práce byla dalekosáhle lepší, než cokoliv co s v té době provozovalo zde. 

Vypadá to, že si tu masivně russácká pakáž zakládá živnostencká oprávnění a je potřeba, aby to cizinecká policie, vláda a parlament, začaly řešit. Problém je v tom, že tu vláda žádná není, neb už je půl roku jakási podivná parta polodementů a polodementnic viz. ty maškary na MPSV, financích a obraně a navíc to celé ovládá slovenský nomenklaturní komunistický StBák Bureš, což je opravdu šílené. Babiš je skutečně slovenský kriminální imigrant, to máš naprostou pravdu. 

Problém je v tom, že russácká pakáž, která platí za dolar 60 russáckých bonů, za ně ještě před okupací Krymu platila polovinu. Nebo myslíš, že jim Vlaďka Iljič Putler hromadně zvedl platy na dvojnásobek? Tak takový lidumil komunistický KGBácký zločinec opravdu není :-). 

80 $ za barel ropy je opravdu úlet a zavdává to k podezření, že je Trumpeta opravdu KGBácký poskok a došlo k manipulaci s cenou ropy. 

......

Russácký zavšivený zloděj tu ožralý a zfetovaný přejede děvče z jižní Ameriky autem za miliony, u soudu pláče, že když bude v kriminále, tak jeho podnikání zkrachuje a on nebude moci oběť odškodnit, je propuštěn na milonovou kauci kdy nasliboval hory s horákama a výsledek je, že tento zavšivený russácký zloděj a s velkou pravděpodobností russácký agent tamních zločineckých FSB a GRU zmizel do russákova, kde ho nikdo nikdy už nedohledá. Zmizel tam podobně jako zločinec Janukovič a jeho povedené dětičky, když tito společně na Ukrajině a nejem tam předtím spáchali děsivé zločiny, které se vyštřují co celém světě.

A ty se divíš, že vás tu takovou odpornou zavšivenou zlodějskou russáckou pakáž nechci. Důvodem je právě masivní podpora zločinece Putina v Rusku a tedy jasný důkaz, že velká část russáků vůbec netuší, co je to demokracie a jakou obvoskou hodnotu má.  

Rusy respektuji, ale těch je zjevně v Rusku dnes naprostá minorita a je otázka, jestli se vůbec ještě dají počítat v procentech tamní populace., po více jak 100 letech komunistického genocidy mravných, kulturních a vzdělaných Rusů.  To jsou hrdí, stateční lidé viz. Bulgakov či Barkovová nebo Slženicin. To jsou Rusové, kteří si zaslouží úctu a respekt.