Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize

Quoted post

Poslední...

2020-10-08 13:55

Ach jo, téměř 60.000 trotlů co tohle podepsali (vsadím se, že mnozí byli na jaře lyžovat v Itálii/ Rakousku či v létě u moře v Chorvatsku). Nepřeji nikomu nic zlého, ale na tyto rádobychytré všeználky, kteří se musí zviditelnit, buhužel bude platit jediné. Chytit pořádnou nálož a skončit v nemocnici... Jsem zvědavá jak budete hlásat ty svoje sobecké nesmysly zdravotníkům, kteří musí pracovat "ve skafandru", až vám budou chodit kolem zadku. V této zemi je každý ministrem zeměkoule, vyřvává o svých právech, a přitom kašle na ostatní. Bohužel, většina lidí neví, co je to vzájemný respekt a slušnost. A přitom stačí tak málo...(rozhodněne žádná zbytečná petice!) No jo, moudří lidé mluví, protože mají co říct a ti hloupí, protože chtějí něco říct.

Odpovědi

3107

#68 Re:

2020-10-08 15:01:33

#59: Poslední... -  

Proc trotlove???? Proc budem poslouchat vladu,ze budeme chodit s nahubkama,ze je to pro nase dobro,kdyz viroligove a jini odbornici reknou,ze nejucinejsi ochranou proti tomuto co tu radi je nas imunitni system ne rouska,ze naopak jsme sami sobe virem,kdyz cely den do rousky vydechujeme vsechny toxicke latky z tela a zase si ho hezky vdechneme zpet,to je luxus,ze?? Jak je mozne,ze kdyz nas rousky tolik chrani,je nakazeno tolik lekaru a sester?? Oni jsou asi taky trotlove,ktery nedodrzuji narizeni ze?? Bohužel, většina lidí neví, co je to vzájemný respekt a slušnost. Takze podle Vas,je slusnost a respekt slepe delat,co vlada naridi?? Kdyz reknou,ze jedine co Vas zachrani je pit savo,tak to udelate,i kdyz vite,ze Vam to vic uskodi nez pomuze????

Nepřihlášený uživatel

#71 Re:

2020-10-08 15:17:53

Jak říkám dětem: Kdo to říká, ten to je, tomu se to rýmuje. Takže zdravím, paní Trolová ;)

A máte pravdu moudří promluvili ... v této petici, zatímco hloupí nás jen zastrašují větami typu Jsem zvědavá jak budete ... a počkejte až vám umře někdo z rodiny! Tak laskavě nepište, že nikomu nepřejete nic zlého!!!

My pouze čakáme na jasné a srozumitelné argumenty, proč je snižována naše imunita strašením, zákazem sportování, zpěvu, nošením roušek atd.

Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Nezpomeňte, že do skafandru je nacpala psychika vyvolaná neopodstatněnou propagandou

2020-10-08 15:50:28

Nepřihlášený uživatel

#87 Re:

2020-10-08 17:06:58

Ach jo, další zbytečný anonym, který se bojí podepsat pod svůj názor a jen sprostě nadává. Víte, ona inteligence se pozná i tak, že nad věcmi a názory přemýšlí a připouští argumenty dalších stran. Kdákalové jen kdákají a útočí na někoho, kdo souhlasně nekývá. A ještě by zacpávali pusy.

Oni ti lékaři, kteří u těch přístrojů stojí, nebo vám pak budou léčit ty strašné a dlouhodobé následky, o nichž se už teď ve vládě tak přesně ví, mají také názory své, ale ty se holt nesmí říkat - nemají přece titul epidemiolog a nesedí nad lejstry nekonzistentních dat, "jenom" léčí lidi.

Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2020-10-08 17:27:10

Tak přesně kvůli takovým bezohledným, sebestředným individuím, jejichž jediný myšlenkový argument je urážení druhých, slepá poslušnost; kvůli vyplašeným lidem jako jste Vy, kteří jsou řízení strachem, kterým připadá v pořádku žít na úkor ostatních...... ..máme všichni živořit, přežívat a trpět? ...jenom, abyste vy, sobecká královno, mohla být happy?

Jak se vůbec takto můžete vyjadřovat? Tak sprostého člověka potkat naživo, tak si buďte jistá, že byste se na sebe ani do zrcadla zpříma nemohla podívat, jak byste za své hulvátství musela stydět. Uvědomujete si vůbec, co jste tady napsala? Uvědomujete si, jak moc jste velký sobec? Chudáci lidi, co s Vámi musí mít v běžném životě něco společného:-(.

Kvůli Vám a podobným jsme se my samostatně myslící obětovali už dost na jaře, nemyslíte? Dluh půl biliónu budeme splácet s vámi, a stejně to vůbec k ničemu nebylo. Teď tu máte 100x více nakažených a máme zase trpět tu vaši tyranii, vy bezohledná, sobecká paničko? Co si o sobě vůbec myslíte, že tu někoho nazýváte trotly? To se pro Vaše nápady máme obětovat až do smrti, nebo jak si to představujete?

A vsadit se klidně můžete; nelyžuji a v Chorvatsku už jsem nebyl mnoho let. Ale nebyl jsem ani nikde jinde, nikomu neubližuji a život pod vlivem takových hulvátů jako jste Vy, se stává neúnosným. Zkuste konečně trochu myslet i na druhé a nejenom na sebe! 

Já jsem naopak vděčný každému, kdo toto moudré vyjádření nezávislých a nezkorumpovaných lékařů podepsal, našel odvahu vystoupit z davu a nemyslí jenom na sebe tak jako Vy, vážená paní. A klidně nám říkejte trotlové, pokud Váš intelekt a rozhled na víc nemá. Sice byste to asi neuměla patřičně vysvětlit, ale což. Od Vás bych ani nic dobrého a pozitivního neočekával.

Mám obavy, že celá tato snaha vyzní naprázdno, nicméně díky moc všem autorům petice, i všem těm, co je podporují. Zkusme to nevzdat.

Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...