MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#169612 Kolovratník je nebezpečný sabotér a škůdce země !!!

2021-04-27 10:42

Z problematiky konzervace dráhy se stala mimořádně politicky diskutovaná událost. Plán představil poslanec ANO 2011 a člen správní rady SŽ Martin Kolovratník už v závěru roku 2019 na zasedání asociace českého železničního průmyslu ACRI. Pak plán usnul, až se letos objevil jako pozměňovací návrh zákona o drahách. Kolovratníkův plán kritizovali i jeho straničtí kolegové v krajích nebo například železniční odboráři. Kolovratník v reakci na usnesení odborářů napsal místopředsedovi Odborového sdružení železničářů Vladislavovi Vokounovi dopis, ve kterém jejich usnesení kritizuje a označuje za skandální.

„Troufám si tvrdit, že rozvoji české moderní železnice jsem mezi poslanci Parlamentu ČR pomohl jako nikdo jiný,“ uvedl Kolovratník v dopise, ve kterém označuje svůj návrh jako prospěšný a který lokálním tratím pomáhá. „Konstatuji, že ten, kdo odmítá zmíněný pozměňovací návrh, prakticky škodí lokálkám a odmítá jejich ochranu před zničením,“ napsal Kolovratník v dopise, který má redakce k dispozici.

Jeho návrh už prošel hospodářským výborem, celý návrh je aktuálně na programu jednání plenární schůzce. Snaží se ho zrušit opoziční poslanci, pozměnovací návrhy už podali poslanci Ondřej Polanský (Piráti) a Věra Kolářová (STAN).

„Pokud takový návrh projde, může to v praxi znamenat zrušení desítek tratí, úspory jsou přitom diskutabilní,“ vysvětluje své námitky autor pozměňovacích návrhů a pirátský poslanec zodpovědný za resort dopravy Ondřej Polanský.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#169648 Re: Kolovratník je nebezpečný sabotér a škůdce země !!!

2021-04-27 19:39:50

#169612: - Kolovratník je nebezpečný sabotér a škůdce země !!! 

Ať jdou s těma cyklostezkama do prdele !! Ty ultramoderní arogantní a nadutí cykloteroristi opruzují už všude a zabírají čím dál víc místa. A k tomu je tam ještě plno pošahaných běžcobruslařů v buzna oblečcích a navrch bláznivý biomatky. Normální člověk už nemá chvíli klidu od tý zpovykaný a rozmazlený moderní havěti. A tahle banda hajzlů by chtěla ještě pro sebe uzurpovat a zabrat výletní lokálky. Seřezat je všechny řetězem !!!