MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

TERORISTÉ USA MUSÍ ZHEBNOUT!

#184436 Ve jménu srbského, syrského, lybijského, iráckého a afgánského lidu!

2022-10-13 17:21

Sankce na USA! USA páchaly genocidu! USA jsou teroristický stát a váleční zločinci! SMRT USA!!!

Odpovědi

smrt smrdutému skřetovi, zrůdopandě a prašivému turbandědkovi

#184439 Re: Ve jménu sibiřského, tibetského a zoroastriánského lidu!

2022-10-13 18:07:41

#184436: TERORISTÉ USA MUSÍ ZHEBNOUT! - Ve jménu srbského, syrského, lybijského, iráckého a afgánského lidu! 

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

plesnivý islámští dědci v upocených turbanech chčijí strachy a posírají se na šíítské mešitové koberce, když slyší mohutné hlasy statečných perských žen a cítí pach spálených hidžábů. Svět podporuje spravedlivý boj íránců za svobodu bez náboženské fanatické diktatury. Je třeba uvalit další drtivé sankce na všechny turbanové dědky a jejich fanatické poskoky, vybombardovat všechna vojenská zařízení a základny islámských revolučních gard, podnítit povstání utlačovaných menšin.